Ruta de navegación

Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

null Èxit de participació en la Jornada de Portes Obertes per a futurs residents

Publicador de contenidos
27/03/2024
Èxit de participació en la Jornada de Portes Obertes per a futurs residents

L’Hospital va obrir, ahir dimarts 26 de març, les portes als futurs residents, donant-los l’oportunitat de conèixer de primera mà els Serveis, els espais i les diferents especialitats formatives; de viure l’experiència Sant Pau en primera persona. Durant la Jornada els futurs residents van fer fins a 40 visites per tota l’àrea assistencial, per conèixer l’Hospital, acompanyats dels representants de les Unitats Docents.

La periodista Cristina Puig va donar el tret de sortida a la Jornada de Portes Obertes conduint la sessió de presentació amb què es va omplir l’aforament de la sala d’actes i les polivalents. “Sant Pau és un hospital d’alta tecnologia, terciari... si escolliu Sant Pau estareu en un dels 5 hospitals més tecnològics del país, que a més és un centre amb visió humanística, molt apegat a la seva comunitat i amb una clara vocació docent” els hi va explicar el Dr. Adrià Comella, durant el discurs inaugural de l’acte.

Per la seva banda, el Dr. Alfons Torrego, director mèdic, va donar consells als futurs residents, i els va animar a escollir Sant Pau: “un lloc que està en primera línia per fer front als canvis de la societat, als canvis que el futur ens porta” i els hi va explicar que Sant Pau és el lloc per aconseguir les metes particulars de cadascú perquè té l’entorn adient:  “un hospital que es caracteritza perquè promou des del minut 1 la necessitat de treballar de forma multidisciplinària i transversal, compartint coneixement amb altres companys d’altres especialitats. Tots treballem en equip, en confiança, col·laborant entre Serveis, entre departaments i amb altres institucions per buscar l’excel·lència”.

La Dra. Carmen Medina, coordinadora de la Formació Sanitària Especialitzada de l’Hospital, va oferir informació rellevant envers la residència, sobre els itineraris formatius disponibles i sobre les raons perquè escollir Sant Pau. L’acte va concloure amb una taula rodona amb tres residents de Sant Pau, que van compartir experiències, anècdotes i recomanacions, i van respondre a les preguntes dels assistents.

Més informació sobre la residència a Sant Pau

HOSSPAU Menu

Educación para la salud

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle