Ruta de navegación

Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

null Dos professionals de la Unitat del Dolor de Sant Pau acreditats pel WIP

Publicador de contenidos
26/01/2024
Dos professionals de la Unitat del Dolor de Sant Pau acreditats pel WIP

La Dra. Miren Revuelta Rizo i el Dr. Rubén Díaz Jover, membres de la Unitat del Dolor de l’Hospital, han estat acreditats el 2023 pel World Institut of Pain (WIP). Dues titulacions que els permetran portar a terme intervencionisme complex a una Unitat de Nivell III+ com la de Sant Pau.

Han obtingut:

• Dra. Miren Revuelta Rizo (FIPP: Fellow International Pain Practice)

• Dr. Rubén Díaz Jover (CIPS: Certified Interventional Pain Sonologist)

 

L’intervencionisme complex tracta pacients amb dolor neuropàtic perifèric refractari, dolor oncològic, síndrome de dolor regional complex, dolor persistent després d’una cirurgia, dolor visceral... que requereix un abordatge mèdic del dolor i possible maneig d’intervencionisme sobre estructures (nervis perifèrics, sistema nerviós simpàtic o parasimpàtic, gangli d’arrel dorsal, cordons posteriors o a nivell intratecal) que aborden amb ecografia o fluoroscòpia.

Els tractaments interveniconistas consisitirian, per una banda, en la neuromodulació elèctrica: mitjançant radiofreqüència polsada o tèrmica i implants de neuroestimulació (medul·lar, de gangli d’arrel dorsal i de nervi perifèric) o mitjançant neuromodulació química amb implants intratecals (morfina, ziconotida, anestèsic local...) o alcohol i fenol sobre estructures del sistema nerviós autònom.

HOSSPAU Menu

Educación para la salud

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle