Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

null El 13 d’abril torna l’Entre Dones

Publicador de contenidos
07/03/2024
El 13 d’abril torna l’Entre Dones, un esdeveniment al Recinte Modernista per promoure la incorporació de la perspectiva de gènere en salut.

El proper 13 d’abril tindrà lloc al Recinte Modernista de l’Hospital Sant Pau la segona edició de la jornada participativa sobre la salut de la dona: l’Entre Dones, un esdeveniment en el que es tractaran temes determinants sobre les desigualtats i que vol promoure la incorporació de la perspectiva de gènere en l’àmbit de la salut.

Entenem la perspectiva de gènere com els factors socials, educatius, culturals i altres que són tan determinants com el sexe biològic en la salut de les persones i que influeixen en àmbits com l’accés i l’ús de l’atenció sanitària, la prevalença de les malalties o el resultat dels tractaments, condicionant les desigualtats en salut.

Des del Sant Pau – Campus Salut Barcelona creiem que és imprescindible tractar aquest tema. El nostre objectiu és oferir la millor assistència a la nostra comunitat d’usuàries/aris amb la millor experiència de pacient, responent a les necessitats dels nostres pacients. Per això som un dels primers hospitals en aplicar la perspectiva de gènere en els tres àmbits d’activitat -l’assistència, la recerca i l’aprenentatge- esdevenint una de les nostres línies estratègiques principals.

El repte és generar nous coneixements, reforçar la qualitat i la competitivitat de la innovació científica i, en definitiva, millorar l’atenció sanitària a dones, homes, nens, nenes i persones de gènere divers.

Amb aquest objectiu, la segona edició de l’Entre Dones ofereix una àmplia proposta d’activitats que gira entorn a tres grans blocs temàtics: esport i dona, cervell i dona i menopausa, i que es tractaran en xerrades, col·loquis, tallers i espais de participació ciutadana al llarg de la jornada.

Com en la passada edició, el d’enguany és un esdeveniment adreçat a tota comunitat: personal assistencial i no assistencial de qualsevol centre de salut, pacients, familiars, acompanyants i en general qualsevol persona que vulgui contribuir a l’avenç de la societat i la medicina mitjançant la incorporació de la perspectiva de gènere en la salut.

Pròximament compartirem més informació sobre el programa.

HOSSPAU Menu

Educación para la salud

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle