Ruta de navegación

Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

null Els petits de Sant Pau reben les bosses del projecte “Donant Puntades”

Publicador de contenidos
10/10/2023
Els petits de Sant Pau reben les bosses del projecte “Donant Puntades”

Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, avui 10 d’octubre, s’ha fet entrega a Pediatria unes bosses per a nadons i infants ingressats que han preparat els usuaris de la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist URC dins del projecte “Donant Puntades”. 

Tres usuaris de l’URC Dr. Pi i Molist que han participat en el projecte han anat a fer entrega dels seus treballs als petits de Sant Pau, acompanyats de la seva educadora social, Vanessa Prados, de la Dra. Pilar Duro i d’Ana Bela Luis Ruiz, cap clínica i coordinadora de l’URC respectivament. Per part de l’Hospital van rebre als artífexs del projecte el director del Servei de Psiquiatria, Dr. Narcís Cardoner  i Ismael Parrilla supervisor d’Infermeria de l’Àrea de Salut Mental i Addiccions; la Dra. Elisenda Moliner, coordinadora de la Unitat de Neonats, Alejandra Pérez Retrepo, supervisora de Pediatria, i les doctores  Sonia Brió i Gemma Garcia, adjuntes del mateix Servei. 


Amb motiu d’aquesta data assenyalada l’URC ha organitzat aquesta setmana tot un seguit d’activitats lúdiques, xerrades, caminades... pels seus usuaris i familiars.


Sobre les activitats relacionades amb la Salut Mental
Sobre el projecte Donant Puntades
 

HOSSPAU Menu

Educación para la salud

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle