Ruta de navegación

Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

Publicador de contenidos
 • Jun'2019
  01
 • Nov'2018
  20

  101 Curs de l’Escola de Patologia Digestiva

  Avui 21 de novembre i fins el divendres 23 se celebrarà el 101 Curs de l’Escola de Patologia Digestiva a la sala d’actes de l’Hospital. Enguany aquest curs centenari abordarà una posta al dia en temes de Gastroenterologia i Endoscòpia Digestiva, amb casos endoscòpics en viu, i mig dia més dedicat a Hepatologia. Adjunt trobareu el programa de la jornada.
 • Oct'2023
  31

  1ª Jornada d’actualització en patologia digestiva per a l’Atenció Primària

  El pròxim 14 de novembre, la sala d'actes de l'Hospital acull la 1ª Jornada d’actualització en patologia digestiva per l’Atenció Primària de Sant Pau, unes formacions dirigides a tots els professionals d’atenció primària que estan interessats a conèixer les últimes novetats sobre patologia digestiva.
 • Apr'2017
  27

  Quaranta anys de la primera Transpirenàica, quan no portàvem ni pals ni GPS.

  El divendres 28 d'abril a les 13h., tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau la conferència:Quaranta anys de la primera Transpirenàica, quan no portàvem ni pals ni GPS, a càrrec de Daniel Cardona Pera, doctor en Farmàcia.
 • Feb'2017
  23

  La Barcelona sota terra. Arqueologia urbana.

  El divendres 24 de febrer a les 13 h, tindrà lloc a les Sales polivalents (Pis 2, Bloc A) la conferència: La Barcelona sota terra. Arqueologia urbana, a càrrec de Victòria Medina Fernando. Doctora en Geografia i Història de la UB.
 • Jan'2017
  25

  L’eclipsi que va canviar el concepte de la gravetat. Com Einstein va canviar l’Astronomia

  El divendres 27 de gener a les 13h., tindrà lloc a les Sales polivalents (Pis 2, Bloc A) la conferència: L’eclipsi que va canviar el concepte de la gravetat. Com Einstein va canviar l’Astronomia, a càrrec de Javier Castelo Torras. Físic, coordinador de les Aules d’Extensió Universitària (UAB).
 • Mar'2017
  30

  Tractament de la SIDA. Present i futur

  El divendres 31 de març a les 13h., tindrà lloc a les Sales polivalents (Pis 2, Bloc A) la conferència: Tractament de la SIDA. Present i futur, a càrrec de Bonaventura Clotet Sala, cap de la Unitat de VIH de l’HUGTP.
 • Feb'2024
  12

  11 de febrer, Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la ciència

  Actualment, les desigualtats de gènere en recerca i investigació segueixen vigents. Però, amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la ciència, volem donar visibilitat a les investigadores de Sant Pau i promoure la vocació científica entre les noves generacions.
 • Feb'2024
  12

  11 de febrer, Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la ciència

  Actualment, les desigualtats de gènere en recerca i investigació segueixen vigents. Però, amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la ciència, volem donar visibilitat a les investigadores de Sant Pau i promoure la vocació científica entre les noves generacions.
 • Jun'2018
  14
 • Jun'2024
  12

  12 de juny - Dia mundial del MASLD, la Malaltia Hepàtica Metabòlica

  Avui, 12 de juny, celebrem a Sant Pau el dia mundial del MASLD amb la jornada “La salut hepàtica és vida, la prevenció és vital” enfocada a conscienciar sobre la malaltia hepàtica metabòlica. Una patologia que es caracteritza per l'acumulació de greix en el fetge, que pot progressar a formes més greus, provocant inflamació i mal hepàtic.
 • Nov'2018
  05

  1.200 dones embarassades participaran a Barcelona a un dels majors estudis sobre contaminació atmosfèrica i gestació

  Avui, 6 de novembre, s’ha presentat el projecte BiSC (Barcelona Life Study Cohort), un dels estudis més complets realitzats fins la data per entendre com afecta la contaminació atmosfèrica a la salut dels bebès i al seu desenvolupament cerebral fins i tot des d’abans del naixement. BiSC es portarà a terme a la ciutat de Barcelona sota la coordinació de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), un centre impulsat per la Fundació Bancària ”la Caixa”, en col•laboració amb l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i el centre BCNatal (Hospitals Sant Joan de Déu, Hospital Clínic i Universitat de Barcelona). El projecte BiSC avaluarà el paper de la placenta front als contaminants de l’aire i el desenvolupament del cervell de nens i nenes abans i després del part.
 • Mar'2024
  12

  13 de març - Dia Mundial del Delírium

  Com cada any, el Dia Mundial del Delírium té com a objectiu posar en focus en aquesta malaltia, crear consciència al voltant de les grans afectacions que pot tenir en les persones grans i subratllar la importància de la prevenció per poder oferir una millor assistència. Vine i participa a les taules informatives de la Unitat de Geriatria de l’Hospital de Sant Pau.
 • Sep'2019
  08

  13è cicle de conferències de l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau

  El proper 13 de setembre comencen les activitats del 13è cicle de conferències de l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau coincidint amb la festa de l’Exaltació de la Sant Creu, amb la missa per als membres traspassats el curs anterior. Adjunt trobareu el programa d’activitats de l’any.
 • Dec'2019
  10

  13è cicle de conferències de l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau

  El proper 13 de desembre hi ha una nova conferència de l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau “Legislació espanyola en Reproducció Assistida” a càrrec del Dr. Joaquim Calaf, exdirector del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital i membre de l’Associació. Adjunt trobareu el programa d’activitats del cicle.
 • Jul'2023
  13

  14 de juliol – Dia Internacional de les TCAI

  El Dia Internacional de les Tècnics de Cures Auxiliars d'Infermeria té l’objectiu de destacar el seu paper essencial en l'atenció sanitària, la seva dedicació i la seva importància en el benestar dels pacients. Perquè ser TCAI és molt més.
 • Mar'2024
  14

  15 de març – Dia Mundial del Son

  Aquesta iniciativa d’abast internacional està promoguda per la World Sleep Society y té com a objectiu subratllar la importància d’un bon descans per la salut de les persones. A l’Hospital de Sant Pau, l’equip professional de la Unitat del Son ha preparat una jornada divulgativa per promoure una bona higiene del son, mostrant el seu compromís amb la causa
 • Nov'2021
  21

  17è Congrés Mundial de Cirurgia Endoscòpica de l'IFSES

  El Dr. Eduard M. Targarona, adjunt del Servei de Cirurgia General i Digestiva de Sant Pau, dirigeix el 17è Congrés Mundial de Cirurgia Endoscòpica de l'IFSES (WCES 2021). El congrés tindrà lloc a Barcelona, del 24 al 27 de novembre, conjuntament amb el 29è Congrés Internacional de l'Associació Europea de Cirurgia Endoscòpica (EAES) i incorpora la 16a Reunió de la secció de Cirurgia Mínimament Invasiva i Innovació Tecnològica de l'Associació Espanyola de Cirurgia.
 • Jun'2019
  27

  19 sessions de ioga per a tots els nivells davant del mar al Yoga Day by DiR amb l’Hotel W Barcelona

  Aquest dissabte 29 de juny, Clubs DiR organitza la cinquena edició de l’esdeveniment Yoga Day by DiR, una jornada amb 19 sessions de ioga de tots els estils i accessible per a tots els nivells. Com cada any, té una part solidària gràcies a la vinculació de la Fundació DiR amb l’esdeveniment. En aquesta edició, l’esdeveniment fa costat a la Unitat de Memòria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
 • Apr'2019
  04

  1a Diada Reumatològica

  Avui, 5 d’abril, se celebra al Recinte Modernista de Sant Pau la 1a Diada Reumatològica de la Societat Catalana de Reumatologia (SCR) i l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques. Una jornada que vol ser la “Festa Major de la Reumatologia Catalana” i que oferirà una visió panoràmica de la recerca reumatològica que es fa actualment al nostre país. Adjunt trobareu el programa de la jornada.

HOSSPAU Menu

Educación para la salud

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle