Ruta de navegación

Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

Publicador de contenidos
 • Apr'2024
  24

  Sant Pau s'endinsa en la transformació a través de l'art amb la presentació del llibre "Artteràpia, l’art que transforma"

  La Sala d’Actes de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona ha estat l'escenari escollit per a la presentació del innovador llibre "Artteràpia, l’art que transforma", aquesta setmana. En l'esdeveniment hi ha participat el Dr. Alfons Torrego, director mèdic de l'Hospital; el Dr. Jordi Surrallés, director de l'Institut de Recerca Sant Pau (IR Sant Pau); el Dr. Antonio Pascual, cap del Servei de Cures Pal·liatives; i Josep Paris, especialista en Infermeria geriàtrica i gerontològica i director de Desenvolupament de Mémora.
 • Jun'2021
  16
 • Oct'2016
  31
 • Apr'2017
  19

  Asma Meeting Point 2017

  El asma es uno de transtornos crónicos más frecuentes a nivel mundial. Afecta a 334 millones de personas de todas las edades a escala mundial y es un reto importante de salut pública.
 • Apr'2017
  19

  Asma Meeting Point 2017

  L'asma és un dels trastorns crònics més freqüents a nivell mundial. Afecta 334 milions de persones de totes les edats a escala mundial i és un important repte de salut pública.
 • Apr'2019
  28

  Asma Meeting Point 2019

  L’Hospital de Sant Pau acollirà un any més la jornada de l’Asma Meeting Point (AMP). El principal objectiu de la trobada d’enguany és actualitzar i, sobretot, debatre els nous coneixements de l’asma mitjançant ponents d’excel·lència, en front d’una audiència experta. L’AMP 2019 aglutina en una reunió curta, intensa i de qualitat vora 200 experts d’aquesta malaltia de tot l’Estat, independentment de la seva especialitat professional. Les sessions se centraran en les novetats conceptuals i terapèutiques i, igual que anteriors edicions, es presentaran les principals aportacions de la Guía Española para el Manejo del Asma (GEMA). Adjunt trobareu el programa de la jornada.
 • Dec'2021
  13

  Asma Meeting Point 2021

  El pròxim divendres, 17 de desembre, tindrà lloc una nova edició de l’Asma Meeting Point, organitzada enguany per l’Hospital de Sant Pau. Una jornada que, degut a la pandèmia, se celebrarà en format híbrid: presencial i en streaming en directe. El principal objectiu d’aquesta edició és presentar els avenços recents que s’han produït en el camp de l’asma i discutir aquells aspectes innovadors o polèmics d’aquesta complexa malaltia. Més informació Programa Asma Meeting Poing 2021 https://www.asmameetingpoint.com/2021/programa.php
 • May'2019
  09
 • Apr'2020
  29
 • Oct'2023
  03

  Publicació assignació definitiva de places, convocatòries desembre 2022

  Avui, dia 03 d’octubre, us informem de la publicació de les assignacions definitives de les places associades a les convocatòries publicades el 30 de desembre de 2022. El llistat de la publicació conté les dades anonimitzades amb la corresponent puntuació definitiva del barem per codi de DLT i per codi de la convocatòria.
 • Jul'2023
  24
 • Jul'2023
  24
 • Feb'2018
  12

  Assistència al part en presentació podàlica a l'Hospital de Sant Pau

  L' Hospital de Sant Pau ofereix totes les opcions amb base científica per oferir una atenció òptima a aquest tipus de parts. Els resultats, riscos i beneficis de cadascuna de les opcions estan condicionats per factors específics que depenen tant de la mare com del nadó. Cada cas és valorat de forma individualitzada, s'informa de les opcions més adecuades, s'escola a la mare i pare i es prnen decisions compartides.
 • May'2017
  24

  L’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau compleix 10 anys!

  El proper 25 de maig l’Associació d’Amics i Alumnes de l’Hospital celebrarà el seu Xè aniversari. Per a l’ocasió, la Sala Pau Gil, del Recinte Modernista de Sant Pau, s’omplirà de màgia gràcies a l’actuació de José Antonio Cachadiña i es podrà gaudir també d’un concert de guitarra clàssica a càrrec de Javier Van Velthoven.
 • May'2024
  24

  El Servei de Pneumologia i Al·lèrgia de Sant Pau, premiat per diverses societats científiques

  El Servei de Pneumologia i Al·lèrgia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha obtingut diversos reconeixements i beques en els congressos de la XXL Diada Pneumològica, de la SEPAR (Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica) i de l’AEER (Associació Espanyola d’Endoscòpia Respiratòria). Enhorabona!
 • Jun'2022
  10

  Atenció als pacients fràgils

  TV3, Telenotícies. La Dra. Mireia Puig, directora del Servei d'Urgències explica l'atenció que reben els pacients fràgils en el Servei d'Urgències.
 • May'2018
  28

  Atorgat el Premi Jaume Aiguader i Miró 2018 a la publicació de Els tractaments, a prova

  El llibre i web Els tractaments, a prova, coordinats pel Dr. Xavier Bonfill, reben el Premi Jaume Aiguader i Miró 2018, atorgat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salud de Catalunya i de Balears. El guardó es concedeix pel treball de difusió en llengua catalana que, per la importància sanitària del tema i per l’interès del seu tractament, destaqui en el camp de la divulgació i l’educació sanitàries. L’Acte de Lliurament de Premis Institucionals de l’Acadèmia es va celebrar el 22 de maig a la seu de l’entitat.
 • Apr'2022
  28
 • Jul'2023
  24

  AUF-01 AUXILIAR FARMÀCIA

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022.
 • Sep'2023
  15

  AUF-01 AUXILIAR FARMÀCIA

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022

HOSSPAU Menu

Educación para la salud

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle