Ruta de navegación

Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

Publicador de contenidos
 • Mar'2020
  21
 • Sep'2023
  15

  SEC-03 SECRETÀRI_A TÈCNIC_A D'AGENDES SAP

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022
 • Jun'2024
  06

  El Dr. Jaume Masià presideix el 56è Congrés Nacional de la SECPRE

  Aquesta setmana, entre els dies 6 i 8 de juny, Sitges acull la 56a edició del Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SECPRE). El Dr. Jaume Masià, director del Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica de l’Hospital de Sant Pau – Hospital del Mar, presideix aquesta trobada que reuneix els experts internacionals i nacionals líders en els seus respectius àmbits dins aquesta especialitat i més de 500 professionals.
 • Jul'2022
  07

  Segon workshop del projecte europeu TIQUE PCP

  Arriba el segon taller que l’Hospital de Sant Pau organitza perquè podeu conèixer una mica més el projecte TIQUE PCP i aclarir els possibles dubtes sobre la licitació de 4,4 milions d’euros. Serà el dijous 21 de juliol de les 11 a les 12 hores, està liderat des de Sant Pau, i inclourà un espai de preguntes i respostes.
 • Apr'2021
  29

  Segona edició del 48 Curs de Farmàcia Clínica Joaquim Bonal

  Del 3 al 7 de maig se celebrarà la segona edició del curs de Farmàcia Clínica Joaquim Bonal, organitzat pel Servei de Farmàcia de Sant Pau, enguany en format virtual. El curs està dirigit a residents de Farmàcia Hospitalària que vulguin compartir la pràctica d’aquesta especialitat en diferents àmbits assistencials amb un enfoc pràctic i participatiu.
 • Feb'2017
  12

  Segona sessió de les Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

  El proper dimecres 15 de febrer es celebrarà la segona sessió del Cicle de Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer. La xerrada “S’hereta l’Alzheimer?”, a càrrec de Jordi Clarimón, investigador del Grup de Neurologia de l’Institut de Recerca de Sant Pau, tindrà lloc a les 17 hores a la sala d’actes de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Mar'2023
  30

  Segons els experts de l’Hospital de Sant Pau, si tens entre 50 i 69 anys, és important que participis en el Programa de Detecció Precoç de Càncer de Colon i Recte

  El càncer de colon i recte és el més freqüent i, avui, constitueix la segona causa de mortalitat per càncer tant en homes com en dones a Catalunya.
 • Feb'2021
  15

  Vacunació i seguiment de l'embaràs i part d'una pacient amb COVID

  Dres. Marta Peró i Elisa Llurba, metgessa adjunta i directora del Servei de Ginecologia i Obstetrícia respectivament
 • Oct'2021
  29

  Seguiment de rehabilitació pacients COVID

  Macarena Segura, fisioterapeuta respiratòria i Dr. Jean Claude Perrot, adjunt de Medicina Física i Rehabilitació
 • Jun'2024
  11

  El Congrés SEMES premia una comunicació oral del Servei de Farmàcia de Sant Pau

  Durant el 34 Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Medicina d’Urgències i Emergències (SEMES), celebrat del 5 al 7 de juny a Sevilla, s’ha concedit el premi a la millor comunicació oral a la Cristina Martínez Molina, resident de quart any del Servei de Farmàcia de l’Hospital de Sant Pau, pel treball “Consultes a Urgències per reaccions adverses a inhibidor de quinasa Janus en pacients amb artritis reumatoide”. Els resultats presentats formen part del seu projecte de tesi, dirigit pel Dr. Hèctor Corominas, del Servei de Reumatologia, i la Dra. Sílvia Vidal, del Grup de Recerca en Malalties Inflamatòries de l’Institut de Recerca Sant Pau (IR Sant Pau). El treball és fruit de la col·laboració entre els Serveis de Farmàcia, Reumatologia i Urgències de l’Hospital de Sant Pau i el Grup de Recerca en Malalties Inflamatòries de l’IR Sant Pau.
 • Dec'2018
  04

  Seminari del Dr. Gordon Guyatt a l’Hospital Sant Pau

  L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, en col·laboració amb el Servei d'Epidemiologia i la Fundació Dr. Antoni Esteve, organitzen el seminari “Past, Present and Future of EBM” a càrrec del Dr. Gordon Guyatt, de la McMaster University de Canadà, convidat pel Dr. Pablo Alonso Coello, del Grup de Recerca d’Epidemiologia Clínica i Serveis Sanitaris. El seminari tindrà lloc el proper 12 de desembre a les 15 hores, a les sales polivalents de Sant Pau. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Sep'2017
  06

  Seminari Genome Editing and Pluripotent Stem Cells

  L’Institut de Recerca de Sant Pau organitza el seminari “Genome Editing and Pluripotent Stem Cells” el proper dimarts 12 de setembre. El seminari serà impartit per Livio Loffarelli, Senior Technical Sales Specialist, Synthetic Biology South Europe, i per Christoph Hoefer, Senior Business Development Manager, de l'empresa THERMO FISCHER SCIENTIFIC que ens explicaran les aplicacions del sistema Crist-Cas9 per editar genomes de forma precisa. La cita és a les sales polivalents a les 15 hores.
 • Oct'2022
  18

  Seminari Hispanoamericà a Sant Pau

  Ahir a la tarda va tenir lloc el Seminari Hispanoamericà amb l’assistència d’una quarantena de persones. La Dra. Xènia Acebes, directora Assistencial; i la Dra. Mireia Puig, directora del Servei d'Urgències, de Sant Pau, van fer la presentació de l’Hospital. Posteriorment, els assistents van visitar diverses instal·lacions del centre, com els Hospitals de Dia, Consultes Externes o l’Hospitalització de Pediatria, entre d’altres. La trobada va acabar amb un recorregut pel Recinte Modernista de Sant Pau.
 • Jun'2024
  10

  Neurologia de Sant Pau, premiada per partida doble al congrés de la SEN

  La Societat Espanyola de Neurologia (SEN) ha premiat dos professionals de Sant Pau en el seu Acte Institucional, que ha tingut lloc recentment al Col·legi de Fonseca, a Santiago de Compostela. El Dr. Juan Fortea, director de la Unitat de Memòria ha estat guardonat amb el Premi Modalitat Científica en la categoria d’Alzheimer; i la Dra. Elena Cortés, del Grup de Malalties Neuromusculars, amb el Premi Modalitat Científica en la categoria de Malalties Neuromusculars. Aquests guardons destaquen el compromís i l’excel·lència d’aquests dos professionals en els seus respectius àmbits de la Neurologia.
 • Oct'2019
  29

  Sense alè i morint a l'Everest

  El Dr. José Manuel Soria, del Grup de recerca de Genòmica de Malalties Complexes de l'Institut de Recerca de Sant Pau - IIB Sant Pau - ha participat en un estudi que avalua les condicions fisiològiques necessàries per romandre a grans alçades amb o sense ajuda d'oxigen suplementari, arran de les defuncions d'alpinistes que intentaven arribar al cim de l'Everest (8.848 m) la passada primavera. El treball s'ha publicat recentment a la prestigiosa revista Lancet Respiratory Medicine.
 • Feb'2019
  23

  Sense batec

  TV3 - 30 minuts
 • Mar'2020
  28
 • Nov'2022
  06

  El Servei de Pneumologia i Al·lèrgia de Sant Pau, guanya la Beca d’Excel·lència de la SEPAR

  La Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR) ha concedit la Beca d’Excel·lència 2022 de major dotació econòmica a un projecte multicèntric liderat pel Servei de Pneumologia i Al·lèrgia de Sant Pau titulat “Registre nacional d’antibiòtics inhalats en patologia crònica de la via aèria”, liderat pel Dr. David de la Rosa i que té una durada de tres anys. La concessió de la beca s’ha fet després de l’avaluació de l’Institut de Salut Carles III (ISCIII) i de la corroboració del Comitè Científic i de Recerca de la SEPAR.
 • Jan'2024
  19

  La Dra. Elisabeth Martínez, vocal del Comitè Científic i d’Investigació de la SEPAR

  La Dra. Elisabeth Martínez Téllez, coordinadora del Servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital de Sant Pau, ha estat nomenada vocal del Comitè Científic i d’Investigació de la Societat Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR).
 • Jun'2024
  11

  Doble reconeixement per al Servei de Cirurgia Toràcica en el Congrés SEPAR

  El Dr. Juan Carlos Trujillo, director del Servei Mancomunat de Cirurgia Toràcica Hospital de Sant Pau – Hospital del Mar, ha impartit la conferència Lliçó Jove Modalitat Clínica “La SEPAR i la seva contribució al cribratge del càncer de pulmó: avançant cap a l’èxit en la reducció de la seva elevada mortalitat” en el 57è Congrés Nacional de la Sociedad Espanyola de Pneumologia i Cirurgia Toràcica (SEPAR) que ha tingut lloc a València, un reconeixement als professionals de menys de 40 anys que desenvolupen línies de recerca rellevants en la medicina i cirurgia respiratòria. A més, la Dra. Sonia Stephania Chavarria, resident de segon any del Servei, ha guanyat el Premi SEPARpacientes 2024.

HOSSPAU Menu

Educación para la salud

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle