Ruta de navegación

Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

Publicador de contenidos
 • Feb'2021
  22

  Situació actual COVID a Catalunya

  Dr. Pere Domingo, cap d'Hospitalització COVID a Sant Pau
 • Jan'2021
  14
 • Apr'2023
  06

  Situació actual de les al·lèrgies

  BTV Notícies vespre - La Dra. Lorena Soto, al·lergòloga de l'Hospital de Sant Pau ens posa al dia dels símptomes de les al·lèrgies amb els canvis climàtics actuals i situació post-pandèmia.
 • Jan'2021
  21

  Situació actual de les UCIS

  Dr. Jordi Mancebo, cap del Servei de Medicina Intensiva
 • Sep'2020
  27

  Situació actual dels hospitals de Catalunya

  Dr. Xavier Borràs, director mèdic
 • Jan'2021
  18

  Situació actual dels hospitals catalans davant la COVID

  Entrevista al Dr. Jordi Mancebo, cap del Servei de Medicina Intensiva
 • Feb'2024
  28

  Sant Pau comparteix la seva expertesa en sarcomes a Mèxic

  Aquest mes de febrer, diversos professionals de la Unitat Funcional de Sarcomes de l’Hospital de Sant Pau han impartit dues xerrades de la mà de la Societat Mexicana d’Oncologia (SMEO) sobre el maneig multidisciplinari d’aquesta patologia. La primera ha estat a Mèxic DF i la segona a Chihuahua, amb l’assistència de més de 350 especialistes de tot el país. Aquesta iniciativa s’emmarca en el lideratge de Sant Pau i de la Unitat en aquest àmbit, on és Centre de Referència Nacional (CSUR) i forma part de la xarxa europea de centres involucrats en el maig de pacients amb càncers rars EURACAN (European Reference Networks for Rare Cancers).
 • Aug'2022
  25

  Solitud malaltissa

  Diari Segre - Dr. Santiago Duran-Sindreu, psiquiatre de l'Hospital de Sant Pau
 • Apr'2022
  05

  Solucions de diagnòstic en Oncohematologia: focus en leucèmia aguda

  El pròxim 21 d’abril tindrà lloc la jornada Solucions de diagnòstic en Oncohematologia: focus en leucèmia aguda, al Recinte Modernista de Sant Pau. Una jornada moderada pel Dr. Josep F. Nomdedéu, director de la Unitat de Diagnòstic Biològic en Hematologia, del Servei d’Hematologia de Sant Pau. Una sessió auspiciada per la Societat Espanyola de Medicina de Laboratori, on professionals de primer nivell compartiran la seva experiència en el camp de l’Oncohematologia per a un diagnòstic ràpid i precís de la leucèmia aguda.
 • Nov'2018
  25

  Sonia Bermejo aconsegueix el primer premi al passat Congrés del GOCO

  Sonia Bermejo, infermera gestora de casos de Radioteràpia va rebre recentment el Primer premi del Congrés del Grup Oncològic català-occità (GOCO 2018) per la seva comunicació "Implementació de la SBRT pancreàtica a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau"
 • Jun'2020
  19
 • Jul'2022
  28

  Spider-Man visita els nens trasplantats a Sant Pau!

  El trepa-murs Spider-Man, acompanyat dels seus amics aràcnids Miles Morales i Spider Gwen, han visitat l’Hospital per repartir diverses joguines als nens amb càncer que estan ingressats a la planta del Servei de Pediatria. La iniciativa ha estat possible gràcies a la Fundació Amics Joan Petit, que ha posat en contacte la Unitat d’Hemato-Oncologia Pediàtrica de Sant Pau amb l’associació Superhéroes, Un Niño Una Sonrisa i la nova botiga The Entertainer de Santa Susanna (Barcelona). Gràcies a tots per fer-ho possible!
 • Jun'2023
  19

  Star Wars visita la planta de Pediatria de Sant Pau!

  Des d’una galàxia molt, molt llunyana... una comitiva de soldats i pilots imperials ha visitat els nens i les nenes ingressats a la planta de Pediatria de Sant Pau. L'Imperi ha envaït per unes hores l’Hospital gràcies a l’organització benèfica 501st Legion Task Team Hospitals Catalunya, qui ha arrencat molts i molts somriures entre els infants, els pares i els familiars, i també entre els professionals de Pediatria. Tots ells han pogut gaudir d’uns moments molt divertits i han pogut fer-se fotos amb els membres de la Legió, qui per un dia han canviat les seves armes per regals que han repartit entre els pacients més menuts.
 • Sep'2017
  27
 • Jun'2019
  13

  Stilton i els seu companys d’aventures vindran a Sant Pau

  Des del Banc de Sang et convidem a anar a donar sang el proper 15 de juny i endinsar-te en el món de fantasia de Geronimo Stilton. Els personatges de les històries del famós ratolí faran una actuació a les 17 hores al vestíbul del Banc de Sang i s’aproparan després a visitar als petits de Pediatria.
 • May'2019
  07
 • Jan'2019
  09

  Sant Pau participa en un estudi que demostra com la depressió i l’ansietat són un risc independent en el control de l’asma

  L’estudi publicat a The Journal of Allergy and Clinical Immunology, en el que participa el Grup de Malalties respiratòries cròniques de l’Institut de Recerca de Sant Pau i el Servei de Pneumologia de l’Hospital, la Fundació Jiménez Díaz i la Universitat Autònoma de Madrid, ha demostrat com l'ansietat i la depressió suposen un risc independent en el control de l'asma. En el treball en el que van participar 180 pneumòlegs i al·lergòlegs, es va proposar esbrinar l'associació del diagnòstic d'asma amb símptomes de depressió i ansietat i amb el seu grau de control.
 • Dec'2022
  19

  Sant Pau rep una subvenció internacional del National Institute on Aging dels EUA

  Hi ha estudis demostrant que ser bilingüe pot retardar l’edat d’inici dels símptomes de demència en una mitjana de 4-5 anys. El Dr. Miguel Ángel Santos, de la Unitat de Memòria del Servei de Neurologia de l’Hospital Sant Pau, juntament amb la Dra. Stephanie Grasso, de la Universitat de Texas (EUA), han rebut una subvenció R01 (assaig clínic) del National Institute on Aging (NIA) del National Institutes of Health (NIH) per estudiar les associacions entre factors de bilingüisme i l’inici, la progressió, i la resposta al tractament en bilingües (castellà-català) amb afàsia primària progressiva (APP).
 • Jan'2020
  18

  Suïcidi: El gran tabú

  TV3 - El suplement
 • Apr'2017
  06

HOSSPAU Menu

Educación para la salud

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle