Ruta de navegación

Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

Publicador de contenidos
 • Oct'2016
  27

  Susan Webb presidenta de la Comissió Assessora en Malalties Minoritàries

  La Dra. Susan Webb, consultora sènior d’Endocrinologia de l’Hospital Sant Pau i catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona ha presidit, aquesta setmana, la novena sessió de la Comissió Assessora en Malalties Minoritàries (CAMM). La nova presidenta de la Comissió va explicar els objectius de la CAMM en un acte en el que es va comptar també amb la presència del conseller de Salut, Antoni Comín i del director del Servei Català de la Salut, David Elvira. La Comissió Assessora en Malalties Minoritàries, creada l’any 2009, és un òrgan assessor del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, del Servei Català de la Salut i dels organismes que en depenen.
 • Nov'2020
  05

  Susana Fernández escollida responsable del grup d’infermeria de Reumatologia de la SER

  Susana Fernández, infermera de Reumatologia de Sant Pau, ha estat escollida recentment a la Reunió Oficial del Grupo de Trabajo de Enfermería de la Sociedad Española de Reumatología (GTESER) responsable de grup. Com a infermera va estar present en la creació del GTESER el 2007 i va assumir la seva responsabilitat de 2012 a 2014. En aquest moment, afronta amb il·lusió l'objectiu de millorar la formació d'infermeria a l'àrea de Reumatologia, consensuar les cures que s'ofereixen, promoure la investigació i col·laborar amb altres col·lectius com professionals sanitaris o pacients. En aquest camí compta amb el suport de tot el Servei de Reumatologia i Malalties Autoimmunitàries Sistèmiques de Sant Pau.
 • Jun'2023
  27

  S’amplia el termini d’al·legacions fins al divendres 30 de juny

  Des del passat 13 de juny està obert el termini per presentar al·legacions relatives als mèrits presentats a les convocatòries publicades el 30 de desembre de 2022, que no tenen associada una prova tècnica. A causa de diversos problemes tècnics informàtics patits darrerament, aliens a la plataforma Talent Sant Pau, s’ha decidit ampliat el termini fins al pròxim divendres 30 de juny.
 • Sep'2021
  27

  S’estudia, per primer cop al món, la relació de la dieta mediterrània i els hàbits de vida saludable amb l’èxit en tractaments de fecundació in vitro

  L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau – IIB Sant Pau, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, la Fundació Puigvert, presenten el projecte científic MEDITATE-IVF (Impact of Exercise and Mediterranean diet vs Aspirin on live-birth rate and cardiovascular programming in In Vitro Fertilization), que estudia la relació de la dieta mediterrània i els hàbits de vida saludable amb l’èxit en tractaments de fecundació in vitro, amb la col·laboració de les cinc Denominacions d’Origen Protegides d’oli de Catalunya.
 • Nov'2021
  23

  S’inaugura la Unitat Mixta de Recerca en Medicina Genòmica UAB – IR Sant Pau

  Avui, 24 de novembre, s’ha inaugurat la Unitat Mixta de Recerca en Medicina Genòmica UAB – IR Sant Pau. La nova Unitat centra la seva activitat en l’anomenada medicina genòmica, que proposa una aproximació des de la genòmica per al desenvolupament de teràpies, diagnòstic o estudi de malalties genètiques, oncològiques i síndromes de predisposició tumoral. Un equip de 17 persones fan possible el funcionament de la unitat que compta amb investigadors de l’Institut de Recerca de Sant Pau, de la Universitat Autònoma de Barcelona i del CIBERER i esdevé el primer laboratori mixte amb seu fora de la Universitat Autònoma de Barcelona. L’espai abasta 177 m2.
 • Dec'2017
  14

  S’inaugura l’exposició “L’any dels colors”

  Del 15 de desembre al 12 de gener es podrà visitar, a la planta 2- bloc A, l’exposició “L’any dels colors”. Un treball conjunt dels usuaris de la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist, del Servei de Psiquiatria de Sant Pau.
 • Feb'2023
  25

  T'estimo, però no podem dormir junts

  Diari ARA. Dra. Mercè Mayos, coordinadora de la unitat del son del Servei de Pneumologia de l'Hospital de Sant Pau
 • Apr'2017
  19

  Taller d’atòpia

  El proper 25 d’abril tindrà lloc, a partir de les 17.30, a la sala d’actes, el segon taller d’atòpia de 2017. Una activitat dirigida als pacients atòpics i als seus familiars on els informaran dels símptomes, evolució de la malaltia, mesures d’higiene... L’activitat consisteix en una sèrie de xerrades, impartides per diferents professionals, enfocades a millorar la qualitat de vida dels qui pateixen aquesta malaltia. Simultàniament, a les sales polivalents es realitzarà un taller, impartit per infermeres, per a nens amb pell atòpica per ensenyar-los a prendre consciència de la seva malaltia i de la importància de la hidratació.
 • Jan'2018
  21

  Taller d’urticària

  El proper 25 de gener tindrà lloc, a les 11 hores, a les sales polivalents, un nou taller d’urticària crònica. Una activitat dirigida als pacients d’aquesta patologia i als seus familiars on s’informarà dels símptomes, evolució de la malaltia, mesures d’higiene, tractaments... L’activitat consisteix en una sèrie de xerrades, impartides per la Unitat d’immunoal·lèrgia cutània, dels Servei de Dermatologia de Sant Pau.
 • Jan'2020
  13

  Taller informatiu a Sant Pau sobre el part natural

  El Servei de Ginecologia i Obstetrícia organitza, el proper 16 de gener, de 10.30 a 12.30 hores, una nova sessió informativa sobre el part natural. La trobada és oberta a tothom, lliure i gratuïta formalitzant inscripció, i tindrà lloc a les sales polivalents de l’Hospital.
 • Oct'2024
  10

  Taller Pràctic de Cardiologia Intervencionista per a Infermeria/ Taller Práctico de Cardiologia Intervencionista para Infermeria

  - Programa en procés de confecció - La preinscripció s'obre 2 mesos abans de començar el curs. - La data del curs és el 10 i 11 d'octubre del 2024
 • Oct'2024
  10
 • Jan'2024
  15

  Sant Pau posa en marxa uns Tallers per a Cuidadors de persones fràgils

  L’envelliment de la població és un dels principals reptes de futur, no només del sistema sanitari català, sinó d’arreu del món. Per tal de donar resposta a aquest paradigma, el Servei d’Urgències de l’Hospital de Sant Pau ha posat en marxa uns Tallers per a Cuidadors, perquè puguin sentir-se més segurs en la cura dels adults grans, amb malalties cròniques i amb dependència.
 • Nov'2020
  30

  Tallers informatius sobre el part natural

  Tornen els tallers informatius sobre el part natural a l'Hospital de Sant Pau, ara en versió online. Al veure més trobareu la informació sobre les dates i inscripcions. La primera trobada virtual és el proper 17 de desembre.
 • May'2024
  28

  Tallers per a pacients amb atòpia

  El pròxim dimarts, 11 de juny, el Servei de Dermatologia de l’Hospital de Sant Pau organitza de nou uns tallers per a persones amb dermatitis atòpica, unes sessions educatives que tenen lloc entre dues i tres vegades a l’any, amb l’objectiu d’apoderar els pacients que presenten aquesta patologia, millorant així la seva qualitat de vida.
 • Jul'2023
  24

  TAP-01 TÈCNIC_A ANATOMIA PATOLÒGICA

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022.
 • Sep'2023
  15

  TAP-01 TÈCNIC_A ANATOMIA PATOLÒGICA

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022
 • Sep'2023
  15

  TAS-02 TÈCNIC_A ADMIN. SEGURETAT

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022
 • Nov'2023
  10

  Task Force Healthcare i Sant Pau: una trobada internacional per la innovació

  La voluntat del sistema de de salut neerlandès d’avançar, connectar-se i mantenir-se a l’avantguarda ha impulsat una aquesta trobada amb l'Hospital de Sant Pau. Una sinergia entre emprenedors, professionals de la medicina i diversos experts del sector, amb el suport de Task Force Healthcare, que busca explorar solucions intel·ligents per als reptes de la salut del futur.
 • Sep'2023
  15

  TAU-01 TÈCNI_A D'AUDIOLOGIA PROTÈSICA

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022

HOSSPAU Menu

Educación para la salud

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle