Ruta de navegación

Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

Publicador de contenidos
 • Oct'2018
  02

  Tres cites més amb els seminaris de l’IIB

  El Dr. Francisco Sánchez-Madrid és el protagonista de la primera de les cites del mes, prevista per el dia 3 d’octubre, però des de Recerca ens han preparat tres seminaris més aquest mes. Tots ells impartiran les seves conferències, com sempre, a les 15 hores a les Sales Polivalents de l'Hospital de Sant Pau.
 • Nov'2021
  23

  Tres hospitales españoles utilizan Inteligencia Artificial para acelerar la detección de COVID-19

  El Hospital Ramón y Cajal, el Hospital 12 de Octubre y el Hospital Sant Pau mejoran la precisión diagnóstica en la lectura de la radiografía de tórax utilizando Inteligencia Artificial Distribuida en pacientes con sospecha de COVID-19.
 • Jan'2020
  20

  Tres hospitals catalans i un britànic, liderats per Sant Pau, impulsen la compra pública conjunta de serveis de marcapassos basada en valor més important d’Europa

  L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau va fer públic el passat 16 de gener de 2020 -en nom del grup de compradors del projecte RITMOCORE- una licitació conjunta que servirà per a contractar serveis innovadors per a la millora de l’atenció a pacients que necessitin marcapassos.

  El projecte, que ha comptat amb la coordinació i suport metodològic de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) del Departament de Salut, reuneix el grup de compradors, que està format pel Liverpool Heart and Chest Hospital (Regne Unit), l’Hospital Universitari Mútua Terrassa, l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau com a comprador principal. El valor de la licitació és de 19.424.635 €.

 • Nov'2021
  23

  Tres hospitals de l’Estat utilitzen Inteligència Artificial per accelerar la detecció de Covid-19 preservant la privacitat

  La col·laboració entre radiòlegs de tres hospitals amb un alt volum de pacients – l’Hospital 12 de Octubre i l’Hospital Ramón y Cajal de Madrid, i l’Hospital de Sant Pau de Barcelona- amb experts tecnològics en IA i partners d’IT, està accelerant l’ús de tecnologies d’avantguarda per la cura de la salut, mantenint la privacitat de dades del pacient mitjançant l’aplicació de l’aprenentatge federat.
 • Nov'2022
  28

  Tres professionals de Sant Pau guardonades amb els Premis a l’Excel·lència Professional que concedeix el CoMB

  La Dra. Àngels Escorsell, directora del Servei de Patologia Digestiva, la Dra. M. Àngels Gil de Bernabé, exdirectora del Servei d’Anestesiologia i la Dra. Elisa Llurba, directora del Servei de Ginecologia i Obstetrícia, totes tres de Sant Pau, han estat guardonades amb els Premis a l’Excel·lència Professional que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) en reconeixement a trajectòries professionals basades en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència.
 • Nov'2019
  21

  Tres professionals de Sant Pau guardonats amb els Premis a l’Excel·lència Professional que concedeix el COMB

  El Dr. Xavier Borràs, director mèdic de l’Hospital, la Dra. Rosa Corcoy, directora d’Unitat del Servei d’Endocrinologia i el Dr. Germà Soriano, cap clínic d’Hospitalització del Servei de Patologia Digestiva, tots ells de Sant Pau, han estat guardonats amb els Premis a l’Excel·lència Professional que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona en reconeixement a trajectòries professionals basades en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència.
 • Nov'2023
  09

  Tres professionals de Sant Pau, Premis a l’Excel·lència Professional del COMB

  La Dra. Helena Bascuñana, directora del Servei de Medicina Física i Rehabilitació; la Dra. Lydia Navarro, cap clínic del Servei de Salut i Seguretat Laboral; i el Dr. Joaquín López-Contreras, director de la Unitat de Malalties Infeccioses del Servei de Medicina Interna, han estat guardonats amb els Premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) que reconeixen les seves trajectòries professionals basades en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència.
 • Jun'2024
  12

  Tres àrees d’Endocrinologia de Sant Pau acreditades com a XUEC

  Les malalties minoritàries endocrines de Sant Pau, liderades pel director del Servei d’Endocrinologia i Nutrició, Dídac Mauricio, han estat reconegudes centre de referència com a XUEC per a les següents patologies: trastorns genètics de l'homeostasi de la glucosa i la insulina, hipòfisi, i tiroides.
 • May'2022
  19

  Triatge d'inteligència artificial a les Urgències de Ginecologia i Obstetricia

  Cadena SER - Dr. Josep Estadella, adjunt del Servei de Ginecologia i Obstetricia
 • Feb'2020
  04

  Sant Pau participa en la trobada dels hospitals pediàtrics de referència de la Fundació Barça

  La Dra. Gemma Craywinckel, directora gerent de Sant Pau va participar en la trobada de la Fundació Barça amb altres gerents dels hospitals pediàtrics de referència amb l'objectiu de fer balanç del Programa pel Benestar Pediàtric, en què s’engloba la col·laboració conjunta. Un programa del qual s’han beneficiat durant la temporada 2018/19 més de 134.000 nens i nenes.
 • May'2018
  09

  Trobada dels hospitals referents a Catalunya amb la Fundació Barça

  El Dr. Albert Salazar va participar ahir, 9 de maig, juntament amb altres directius dels principals Hospitals de referència de Catalunya, amb el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i la directora general de la Fundació FC Barcelona, Maria Vallès, en una trobada organitzada amb l'objectiu de millorar el benestar emocional de nens i nenes amb malalties greus.
 • Sep'2022
  27

  Troben gens que prediuen l'ictus

  TVE Informativos, TV3 TN, El Punt - Dra. Marina Guashc, neuròloga de l'Hospital de Sant Pau i Dr. Israel Fernández Cadenas, investigador de l'IIB Sant Pau
 • Sep'2017
  19
 • Sep'2023
  15

  TRS-01 TREBALLADOR_A SOCIAL

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022
 • Jul'2023
  24

  TRS-01 TREBALLADOR_A SOCIAL

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022.
 • Sep'2023
  15

  TRT-01 TÈCNIC_A RADIOTERÀPIA

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022
 • Jul'2023
  24

  TRT-01 TÈCNIC_A RADIOTERÀPIA

  S'adjunta el document del càlcul del barem definitiu de les convocatòries publicades al desembre de 2022.
 • May'2017
  09

  Tu també pots escollir la temàtica de La Marató 2018 i 2019

  La Fundació La Marató de TV3 obre una convocatòria, fins el 29 de maig, de propostes de malalties per triar les que centraran les edicions 2018 i 2019 del programa. La crida està oberta a associacions de pacients i de familiars de malalts, així com també a les entitats de recerca, societats científiques i de professionals de l’àmbit de la salut inscrites en el Registre d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia.
 • Dec'2022
  18

  Professionals i pacients de Sant Pau han participat en la Marató de TV3 per la Salut Cardiovascular

  Durant la 31a edició de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, professionals i pacients de l’Hospital de Sant Pau han tingut una presència destacada al llarg del programa en directe per ràdio i televisió. Una edició que enguany ha recaptat, de moment, més de 8 milions d’euros per la recerca de les malalties que afecten el sistema circulatori del nostre cos.
 • Jan'2022
  27

  Últim dia de passaport COVID

  TV3 (Telenotícies) - Dr. Joaquín López-Contreras, cap clínic del Servei de Malalties Infeccioses.

HOSSPAU Menu

Educación para la salud

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle