Ruta de navegación

Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

Publicador de contenidos
 • Feb'2023
  13

  Avui 14 de febrer, és el Dia Europeu de la Salut Sexual

  Aquesta efemèride, que promou l’Aliança Europea de Salut Sexual, emfatitza la importància dels estils de vida saludables per a una sexualitat plena i sana. En aquest sentit, les unitats ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva), vinculades a l’atenció primària (CAP) i a l’atenció especialitzada, com l’ASSIR Guinardó que coordina el Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital de Sant Pau, són bàsiques per oferir serveis preventius, educatius, assistencials i de promoció de la salut en un ampli ventall de temes.
 • May'2020
  27

  Avui és el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones!

  L’Hospital de Sant Pau se suma a les iniciatives del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones i reivindica la igualtat en la seva salut, drets sexuals i reproductius i una assistència mèdica amb perspectiva de gènere.
 • Oct'2019
  15

  Avui és el Dia Mundial de l’Anestèsia i de Reiniciar un cor

  El 16 d’octubre és el Dia Mundial de l’Anestèsia i el Dia Mundial de Reiniciar un Cor. Enguany la Word Federation of Societies of Anaesthesiologists (WFSA), l'International Liaison Committee on Resuscitation (ILCOR) i l'European Resustitation Council (ERC) s'han unit per llançar de manera conjunta la campanya: "Tots els ciutadans del món poden salvar una vida, el que es necessita són dues mans" i al mateix temps crear consciència sobre el paper crucial dels anestesiòlegs en la reanimació cardiopulmonar.
 • Oct'2022
  16

  Avui és el Dia Mundial del Dolor, patologia d’alt impacte en la qualitat de vida de les persones

  L’any 2004 l’Associació Internacional per a l’Estudi del Dolor (IASP), va posar en marxa la iniciativa del Dia Mundial del Dolor. I l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va declarar que el dolor crònic és una malaltia i el seu tractament, un dret humà. La Dra. Elena Català, directora de la Unitat de la Clínica del Dolor del Servei d’Anestesiologia de Sant Pau, afirma que avui 17 d’octubre és un recordatori i un reconeixement a totes aquelles les persones arreu del món que pateixen dolor crònic, una malaltia força oblidada.
 • Jan'2023
  05

  Avui l’Hospital inclou tortell de Reis al menú gràcies a la donació d’Ametller Origen de 600 tortells

  L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau distribueix tortell de Reis entre els pacients i els professionals gràcies a la col·laboració d’Ametller Origen. Tots els pacients hospitalitzats que no tinguin cap contraindicació dietètica per motius de salut rebran, juntament amb el seu menú de dinar, una porció de tortell de Reis.
 • Jan'2022
  23

  Baixen els contagis però augmenten les hospitalitzacions

  Antena 3 - Dr. Pere Domingo, coordinador d'Hospitalització COVID
 • Mar'2019
  16
 • Mar'2017
  09

  Barcelona Breast Meeting 2017

  Després de 10 anys de treball i recerca, el limfedema secundari al tractament del càncer de mama ja té solució. Podem millorar la qualitat de vida de pràcticament la totalitat de les pacients.
 • Mar'2018
  04

  Barcelona Breast Meeting 2018

  El Servei mancomunat de Cirurgia Plàstica de l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital del Mar organitza, del 7 al 9 de març, el Barcelona Breast Meeting, una trobada internacional amb més de 40 experts mundials, i més de 300 especialistes, on es discutiran els nous avenços sobre cirurgia oncoplàstica, reparadora i estètica de mama.
 • Mar'2019
  11
 • Mar'2019
  11

  Barcelona Breast Meeting 2019

  El Servei de Cirurgia Plàstica de l’Hospital de Sant Pau - l’Hospital del Mar organitza, del 12 al 15 de març, el Barcelona Breast Meeting 2019 (BBM 2019), trobada internacional amb més de 40 experts mundials, i més de 400 especialistes, on es discutiran els nous avenços sobre cirurgia oncoplàstica, reparadora i estètica de mama.
 • Mar'2023
  21
 • Nov'2022
  06
 • Sep'2023
  15

  Publicació barem definitiu i assignació provisional de places - convocatòries de desembre 2022, amb proves tècniques associades

  Avui, dia 15 de setembre, us informem de la publicació del càlcul definitiu del barem i assignació provisional de places associades a les convocatòries publicades el 30 de desembre de 2022 que tenen associada una prova tècnica.
 • Mar'2024
  25

  BAREMS PROVISIONALS LLOCS RESULTANTS FASE 1

  S'adjunten els documents del càlcul del barems provisionals dels candidats/es aptes, que no han estat baremats/des amb anterioritat, als llocs resultants derivats de les de les convocatòries publicades al desembre de 2022.
 • Mar'2024
  25

  BAREMS PROVISIONALS LLOCS RESULTANTS FASE 1

  S'adjunta els documents del càlcul provisional dels barems dels candidats/es aptes, que no han estat baremats/des amb anterioritat, als llocs resultants derivats de les convocatòries publicades al Desembre de 2022.
 • Mar'2023
  21

  El Barcelona Breast Meeting (BBM), el congrés més important d’Europa sobre cirurgia mamària, fa 20 anys

  Enguany el Barcelona Breast Meeting, el congrés de cirurgia mamària de referència a Europa organitzat pel Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica de l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital del Mar, arriba el seu vintè aniversari. Els líders mundials d’aquest àmbit i més de 400 cirurgians de més de 20 països de tot el món assistiran els dies 22, 23 i 24 de març a aquesta trobada en un entorn inigualable: el Recinte Modernista de Sant Pau. Al llarg de les tres jornades es debatran els principals avenços i novetats en cirurgia oncològica, cirurgia reconstructora i cirurgia estètica de la mama.
 • Mar'2024
  21

  Sant Pau, únic centre a Europa que realitza la reconstrucció immediata del sistema limfàtic en la cirurgia oncològica de mama

  L’Hospital de Sant Pau és l’únic centre europeu que ha implantat una nova cirurgia oncològica que consisteix en planificar l’extirpació completa del tumor i també la reconstrucció immediata de la mama i del sistema limfàtic per minimitzar el màxim possible les seqüeles. Això es fa amb cirurgia robòtica, sent Sant Pau el primer centre del sud d’Europa -i el quart del món- que compta amb el primer robot de supermicrocirurgia en limfedema (anomenat Symani). Aquest és un dels temes que centrarà la nova edició del Barcelona Breast Meeting, el congrés europeu que reuneix les primeres espases mundials de cirurgia mamària i que organitza el Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica de l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital del Mar els dies 20, 21 i 22 de març.
 • Mar'2017
  12

  Comença el BBM 2017

  El Barcelona Breast Meeting 2017, organitzat pel Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica de l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital del Mar, se celebrarà del 14 al 17 de març, a l’Hospital de Sant Pau. Durant el congrés al voltant de 70 professors experts d’arreu del món, juntament amb més de 300 especialistes, discutiran els nous avenços sobre la cirurgia del limfedema i la cirurgia reparadora i estètica de mama.
 • Oct'2020
  04

  BBM 2020

  El Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica de l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital del Mar organitza, del 6 al 9 d’octubre, el Barcelona Breast Meeting 2020 (BBM 2020), trobada internacional amb més de 40 experts mundials, i més de 500 especialistes (onsite + online), on es discutiran els nous avenços sobre el tractament del limfedema - lipedema, la cirurgia reparadora de mama.

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle