Ruta de navegación

Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

Publicador de contenidos
 • Sep'2019
  24

  I Curs de Formació Continuada en Medicina Reproductiva de l'Hospital de Sant Pau-Fundació Puigvert

  El proper 3 d’octubre tindrà lloc, a la sala d’actes de la Fundació Puigvert, el I Curs de Formació Continuada en Medicina Reproductiva de l'Hospital de Sant Pau-Fundació Puigvert, amb la col·laboració del CatSalut. El seu programa repassa l’estudi bàsic de les parelles subfèrtils, el programa Soldo, el circuit de derivació i les tècniques de reproducció assistida incloses en la Cartera de Serveis del CatSalut. Un curs dirigit a tots els professionals implicats en el dia a dia de la salut de les dones i homes en edat reproductiva, molt orientat als metges derivadors de pacients. Adjunt trobareu el programa del curs.
 • Feb'2021
  08

  I Curs de Medicina Reproductiva en entorn virtual 3D

  Aquest curs neix de la necessitat d’adaptar-nos a la situació actual. Volem donar resposta de forma pràctica i dinàmica a les necessitats formatives sobre Reproducció Assistida que existeixen com a resident.
 • Mar'2019
  20

  I Curs d'Infermeria d'Hemodinàmica en Oclusions Cròniques Totals (CTO)

  Durant els pròxims dies 28 i 29 de març tindrà lloc a l’Hospital el I Curs d'Infermeria d'Hemodinàmica en CTO, que organitza l'Hospital de Sant Pau i en el que hi participa World Medica com a empresa col·laboradora. És un curs obert, a nivell nacional i Portugal, i està dedicat al paper fonamental que juga la infermera d'Hemodinàmica en el tractament de les oclusions cròniques totals.
 • Nov'2020
  09

  I Curs VATS en model animal

  El 10 i 11 de novembre se celebra a Sant Pau el “I Curs VATS en model animal”. Un curs destinat a cirurgians especialment interessats en la cirurgia toracoscòpica que combina la tècnica en el model animal amb la retransmissió d’una cirurgia en directe. Participen com a professors els doctors/res Belda, Cladellas, Martínez i Trujillo-Reyes, tots ells del Servei de Cirurgia Toràcica de Sant Pau. Adjunt trobareu el programa del curs.
 • Mar'2023
  07

  I Jornada de Medicina de precisió en Neurofibromatosi tipus 1

  La sala d’actes de l’Hospital va acollir ahir, 7 de març, la 1 Jornada de Medicina de precisió en Neurofibromatosi tipus 1.
 • May'2019
  28

  I Jornada de Preeclampsia

  La preeclàmpsia és un dels màxims contribuents a la morbiditat i mortalitat perinatal i materna. La seva prevenció és possible amb un diagnòstic precoç. La Jornada tindrà lloc el proper 15 de Novembre de 2019 al Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau
 • Jun'2019
  05

  I Jornada de Recerca EUI

  Ja estan obertes les inscripcions per a la I Jornada de Recerca de l’EUI-Sant Pau. Amb el lema “Cuida, Ensenya, Investiga. ETS INFERMERA”, es presenta com un espai de reflexió i d’intercanvi entre els professionals de diferents àmbits. La seva vinculació es fa imprescindible perquè tant els professionals com els estudiants puguin actualitzar i compartir coneixements des d’altres perspectives, siguin continguts, tècniques i/o habilitats a les que van dirigides les cures a les persones. Aquesta Jornada està estructurada en tres parts ben diferenciades però amb un mateix fil conductor, que pretén donar visibilitat a tots aquells projectes liderats per infermeres docents, assistencials i de recerca, amb l’objectiu de garantir una formació de qualitat dels futurs professionals i oferir les millors cures a les persones.
 • Feb'2019
  19

  I Jornada de Reumatologia i Atenció Primària

  El proper 6 març tindrà lloc, a la sala d’actes de l’Hospital, la I Jornada de Reumatologia i Atenció Primària, organitzada per la Unitat de Reumatologia del Servei de Medicina Interna de Sant Pau. Adjunt trobarem el programa de la Jornada.
 • Nov'2017
  05

  I Jornada Interhospitalària de Genètica de Catalunya

  El proper 27 de novembre, el Servei de Genètica de l’Hospital de Sant Pau organitza la I Jornada Interhospitalària de Genètica de Catalunya amb l'objectiu de reunir a tots els professionals dels diferents hospitals del territori, amb Servei, Unitat o Laboratori d’aquesta especialitat, implicats en el diagnòstic genètic dins del context assistencial. La jornada tindrà lloc a la sala d’actes de l’Hospital.
 • Nov'2017
  26
 • Oct'2018
  29

  I Jornada Reumatologia i Atenció Primària

  El proper 28 de novembre, a la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau, tindrà lloc la I Jornada “Reumatologia i Atenció Primària”, organitzada per la Unitat territorial de Reumatologia de Sant Pau-Dos de Maig. Adjunt trobareu el programa de la jornada.
 • May'2022
  10

  I Jornada sobre controvèrsies en ictus

  El pròxim 10 de juny, a la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau, tindrà lloc la I Jornada sobre controvèrsies en ictus. Una sessió organitzada per la Unitat de Malalties Vasculars Cerebrals, del Servei de Neurologia de l’Hospital. L'inscripció és gratuïta i oberta a tothom. Adjunt trobareu tots els temes de la controvèrsia en el programa de la Jornada.
 • May'2021
  12

  I Setmana de la Innovació a Sant Pau

  L’Oficina de gestió de la Innovació de l’Hospital organitza la I Setmana de la Innovació del 17 al 21 de maig amb l’objectiu de donar a conèixer les idees innovadores que els mateixos professionals de Sant Pau han creat i posat en marxa, fomentar una cultura de l’excel·lència a través de la innovació a l’Hospital i posar en marxa altres projectes que millorin la qualitat assistencial. L’acte central de la I Setmana de la Innovació és una taula rodona gratuïta que tindrà lloc el 19 de maig, a les 15 h, a la sala d’actes de l’Hospital (aforament limitat). També es podrà seguir online.
 • Oct'2016
  22

  I WORKSHOP HISTERECTOMIA

  El servei de Ginecologia i Obstetricia de l'Hospital de Sant Pau organitza el I Workshop d'Histerectomia per Patologia Benigna, que tindrà lloc al recinte modernista de l'Hospital de la santa Creu i Sant Pau els propers 24 i 25 de Novembre.
  L'objectiu d'aquest taller és la valoració dels diferents factors que cal pendre en consideració per l'elecció de la vía d'abordatge en histerctomis per patologia benigna.
  El curs comptarà amb la participació de ginecòlegs de l'Hospital de Sant Pau, l'Hospital Dexeus i l'Hospital de Mataró que realitzaran cirurgies en directe.
 • Jan'2022
  09

  Ibrutinib i venetoclax: una combinació sinèrgica amb impacte positiu a LLC

  Gaceta Médica - Dra. Carol Moreno, cap de la Unitat de leucèmia limfocítica del Servei d'Hematologia.
 • Oct'2023
  10

  ICHOM 2023 Construïm junts l'impuls del canvi

  L’Hospital de Sant Pau reuneix en el marc de la Conferència ICHOM 2023 un grup d’experts en Salut d’arreu del món. En aquesta trobada s’han mostrat casos reals que l’Hospital de Sant Pau està accionant, iniciatives i propostes alineades amb la definició i creació de l’atenció sanitària basada en valor.
 • Feb'2018
  04

  Identificado un nuevo biomarcador de la grasa epicárdica en pacientes con diabetes tipo 1

  @saludigestivo.es @dicyt @eleconomista.es @sigloXXI @ infodiabetico.com @ interbusca @teinteresa.es @informativostelecinco.es @cronicadecantabria @cuatro.com @ BIOTECH-SPAIN.COM @ MedicinaTV.com @ DIARIO MEDICO @ CONSALUD.ES
 • Jun'2016
  26
 • May'2019
  07
 • Jan'2018
  14

HOSSPAU Menu

Educación para la salud

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle