Ruta de navegación

Xerrades Alzheimer

Publicador de contenidos

Publicador de contenidos
 • Jan'2017
  25

  III Jornades d’Infermeria

  Del 7 al 9 de febrer es celebraran a l’Hospital les III Jornades d’Infermeria, organitzades per la direcció Infermera de Sant Pau. Una trobada que té com a finalitat afavorir l’intercanvi d’experiències entre els diferents professionals de l’Hospital i la millora en la qualitat de les cures infermeres, una oportunitat per conèixer projectes, reflexions metodològiques o presentacions a congressos.
 • May'2019
  01

  III Jornada de Càncer de Mama i Qualitat de Vida “Entre Nosaltres”

  L’Hospital i l’Institut de Recerca de Sant Pau (IIB Sant Pau) i l’Hospital del Mar organitzen, el 4 de maig de 2019, la III Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama, “Entre Nosaltres”, al Recinte Modernista de Sant Pau
 • May'2024
  23

  III Jornada de Controvèrsies en Ictus

  El pròxim 14 de juny, la Unitat de Malalties Vasculars Cerebrals del Servei de Neurologia de l’Hospital de Sant Pau, centre de referència en l’assistència i recerca en ictus, organitza una jornada per tractar diferents controvèrsies relacionades amb l’ictus, la principal causa de discapacitat al món i la segona causa de mort.
 • Apr'2018
  16

  III Jornada de Gestió Clínica en Cardiologia

  El proper 18 de maig se celebrarà la III Jornada de Gestió Clínica en Cardiologia, que enguany porta el lema “El pacient el cor de la gestió”, a la sala d’actes de l’Hospital. Una jornada que se centrarà em la Gestió Clínica com una millora de la qualitat assistencial, basant-se en decisions orientades a la racionalització de la utilització de recursos, efectivitat, eficiència i seguretat dels pacients des del treball multidisciplinar.
 • Jan'2018
  30

  III Jornada Sociosanitària de La Unió

  Ja estan obertes les inscripcions per a la III Jornada Sociosanitària, impulsada pel Consell de Sector d’Atenció Sociosanitària de La Unió, “Propostes disruptives per a l’evolució del model d’atenció sociosanitària”, que tindrà lloc el proper 18 d’abril a l’auditori Col·legi Major Sant Jordi.
 • Oct'2019
  02

  III Jornadas Diabetes Digital

  El passats 27 i 28 de setembre va tenir lloc a l’Hospital de Sant Pau la III edició de les Jornades de Diabetis Digital dirigides a professionals de la salut i a pacients amb diabetis i familiars. Un any més van ser un punt de trobada per a professionals i particulars interessats en amplicar coneixements tant el l´us de les aplicacions vinculades al control i gestió de la diabetis com en l’aprenentatge de les bones pràctiques digitals.
 • Nov'2017
  21

  III Jornades Nacionals d'Investigació en Artteràpia

  Els propers 24 i 25 de novembre tindran lloc al Recinte Modernista de Sant Pau les III Jornadas Nacionales de Investigación en Arteterapia, organitzades pel Grupo de Trabajo sobre Investigación de la Asociación Profesional Española de Arteterapeutas (ATe) i coordinades per la Dra. Nadia Collete, de la Unitat de Cures Pal·liatives de l'Hospital i investigadora de l’Institut de Recerca de Sant Pau.
 • Dec'2021
  30

  I Congreso Nacional COVID19

  Del 13 al 19 de septiembre del 2020 está teniendo lugar el I Congreso Nacional Interdisciplinar COVID19, que se está celebrando en modo virtual. Nuestra R3 Teresa Franco Leyva ha participado en la mesa 3: Respuesta Inmunitaria frente a SARS-Cov2, con una comunicación oral titulada: "Comparación de poblaciones linfocitarias entre pacientes post-COVID y otras neumonías". Este trabajo ha sido realizado conjuntamente con el servicio de Medicina Interna de nuestro hospital. Esta colaboración ha dado fruto a otra comunicación en formato poster titulada "Seguimiento nutricional de los pacientes tras neumonía COVID mayores de 65 años: ¿es más importante que tras otra neumonía adquirida en la comunidad?" Para más información, podeis entrar en la web del congreso.
 • May'2016
  05
 • May'2022
  14

  Immunoteràpia. Ensenyant el cos a desemmascarar i atacar el càncer

  Diari ARA - Dr. Javier Briones, director de la Unitat d'Hematologia Clínica de Sant Pau.
 • Apr'2017
  23
 • Feb'2023
  23

  Sant Pau, hospital pioner i referent en implant coclear

  Demà 25 de febrer és el Dia Internacional de l’Implant Coclear, uns dispositius electrònics especialment indicats en persones amb sordesa neurosensorial de severa a profunda i per a qui els audiòfons ja no són útils. Actualment, a l’Estat espanyol es calcula que més de 22.000 persones porten un implant coclear. Sant Pau va ser el primer centre de la sanitat pública en col·locar un implant coclear fa més de 30 anys (el 1990) i fins ara ha atès més de 1.000 pacients, sent l’hospital de referència per a adults a Catalunya en aquest àmbit i per a infants en la seva àrea d’influència, amb un bagatge molt important pel que fa al coneixement d’aquesta patologia. Actualment, compta amb una Unitat d’Implants Coclears.
 • Sep'2017
  21

  S'implanta amb èxit a Sant Pau un dispositiu per corregir la insuficiència tricuspidea

  A començaments de setembre es va implantar amb èxit a l’Hospital de Sant Pau un clip en la vàlvula tricúspide per corregir la insuficiència tricuspidea. Aquesta intervenció, que va portar a terme l’equip de intervencionisme estructural de la Unitat d’Hemodinàmica, del Servei de Cardiologia, és el segon cop que es fa a Catalunya.
 • May'2020
  11

  Impotència, agafar la mà i compartir pors: la Covid-19 vista per infermeres

  Anna Alonso, infermera gestora de casos i la Raquel Campos, infermera del Bloc Quirúrgic de l'Hospital
 • Dec'2022
  13

  Inauguració de l’exposició “Crossing Lives” de la Creu Roja a Sant Pau

  Avui, dimecres 14 de desembre, s’ha inaugurat al vestíbul de Sant Pau l’exposició de la Creu Roja “Crossing Lives-Històries de persones. Retrats d’Humanitat”. Aquesta mostra de 77 imatges en blanc i negre neix d'un treball d'any i mig de coordinació entre la fotògrafa Mónica Das Neves i l’Àrea de Salut de Creu Roja Catalunya, amb l'objectiu de sensibilitzar i visibilitzar la tasca comunitària i de suport en matèria de Salut als col·lectius en situació de major vulnerabilitat, no només per millorar la salut des d'una perspectiva física sinó també des de la perspectiva emocional.
 • Sep'2018
  05

  Inauguració del curs 2018-2019 de la Universitat Autònoma de Barcelona i Oficial del Sistema universitari català

  Avui, 6 de setembre es farà la Inauguració del curs 2018-2019 de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Oficial del Sistema universitari català. L’acte estarà presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra, i la rectora de la UAB, Margarita Arboix, acompanyats per diverses autoritats de l’àmbit docent. La inauguració, que enguany coincideix amb el 50è aniversari de la UAB, tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau, a les 18 hores.
  Més informació
 • Sep'2022
  29

  Inauguració del Màster Oficial en Investigació Clínica Aplicada en Ciències de la Salut (ICACS)

  Aquest proper dilluns 3 d’octubre a les 15.30 hores s’inaugurarà oficialment la 13a edició del Màster en Investigació Clínica Aplicada en Ciències de la Salut (ICACS) de la UAB, corresponent al curs 2022-2023 en un acte que tindrà lloc a les Sales Polivalents de Sant Pau (2a planta del Bloc A). La sessió inaugural anirà a càrrec del Dr. Miquel Porta, catedràtic de Medicina Preventiva i Salut Pública de la UAB, qui presentarà el seu nou llibre: “Epidemiologia propera. La salut pública, la carn i l’oxidat ganivet de la por”.
 • Nov'2018
  18
 • Nov'2018
  14

  Inauguració del nou edifici de l’Institut de Recerca de Sant Pau

  El 15 de novembre de 2018 el president de la Generalitat de Catalunya, Molt Honorable Sr. Joaquim Torra, inaugura el nou edifici de l’Institut de Recerca de Sant Pau.
  A iniciativa de l’Institut de Recerca, la Fundació Privada de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha promogut la construcció d’aquest nou equipament destinat a la recerca que agrupa en un únic immoble les dependències dedicades a aquesta activitat.
 • Dec'2021
  11

  Inaugurem “Quadres mentals”

  Un any més els alumnes del Racó Artístic, de la Unitat de Recursos Comunitaris Dr. Pi i Molist, del Servei de Psiquiatria de Sant Pau, presenten, a portes de Nadal, una exposició amb els treballs realitzats al llarg de l’any. Els participants han vingut avui per a la inauguració i han pogut comprovar in situ l’exposició de quadres penjats als passadissos de Consultes Externes de l’Hospital. La mostra, que porta per títol “Quadres mentals”, es podrà veure fins al proper 28 de gener.

HOSSPAU Menu

Educación para la salud

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle