Actualitat

null SECPRE

Actualitat
06/06/2024
El Dr. Jaume Masià presideix el 56è Congrés Nacional de la SECPRE

Aquesta setmana, entre els dies 6 i 8 de juny, Sitges acull la 56a edició del Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SECPRE). El Dr. Jaume Masià, director del Servei Mancomunat de Cirurgia Plàstica de l’Hospital de Sant Pau – Hospital del Mar, presideix aquesta trobada que reuneix els experts internacionals i nacionals líders en els seus respectius àmbits dins aquesta especialitat i més de 500 professionals. 

El Congrés Nacional de la SECPRE reuneix els presidents de les principals societats científiques de l’especialitat: el Professor Gregory Evans, de la World Society of Reconstructive Surgery (WSRM); la Professora Efterpi Demiri, de la European Association of Plastic Surgeons (EURAPS); el Professor Steven Williams, de l’American Society of Plastic Surgeons (ASPS); i la Dra. Isabel de Benito, de la SECPRE, que han impartit diverses conferències magistrals i ponències. També cal destacar la presència del Professor Yixin Zhang, director de la Divisió de Microcirurgia Reconstructora i subdirector del Departament de Cirurgia Plàstica i Reconstructora del Shanghai Ninth People’s Hospital (Xangai, Xina). 

L’objectiu de la trobada és actualitzar els darrers avenços de les diferents àrees de l’especialitat amb un Programa Científic molt complet que, en aquesta edició, inclou temes que van des de la cirurgia del terç superior facial, la cirurgia genital i de reafirmació del gènere, l’actualització del pacient cremat fins a la reconstrucció mamària, passant per la cirurgia de rejoveniment fàcils dels dos terços inferiors, la cirurgia reconstructora infantil, la reconstrucció de la mà i del nervi perifèric, la reconstrucció de cap i coll, els avenços tecnològics en la microcirurgia o el limfedema i lipedema, entre altres.