Ruta de navegació

Actualitat

null Vine i participa a les activitats del Dia Mundial Sense Tabac a Sant Pau!

Actualitat
29/05/2024
Vine i participa a les activitats del Dia Mundial Sense Tabac a Sant Pau!

Amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac que tindrà lloc el proper divendres dia 31 de maig, la Comissió Hospital Sense Fum de Sant Pau ha preparat activitats i taules informatives amb l’objectiu de conscienciar sobre els perjudicis del tabac en la salut. T’ho expliquem!

Com cada any, el 31 de maig se celebra el Dia Mundial Sense Tabac. Al llarg de tot l’any, la Comissió Hospital Sense Fum treballa per fer de Sant Pau una institució lliure de fum, facilitant eines i recursos als membres del seu equip professional per a que puguin ser prescriptors d’uns bons hàbits de vida. Per altra banda, l'Hospital també posa a disposició del públic diversos recursos per contibuir a la deshabituació tabàquica de la comunitat.

 

Amb motiu d’aquesta jornada, a l’Hospital de Sant Pau tindran lloc diferents activitats i iniciatives dirigides tant a l’equip professional com a la comunitat d’usuaris.

 

En aquest cartell hi trobareu tota la informació. Reserveu una estona per apropar-vos a les taules i conèixer les eines de les que disposa l’Hospital per ajudar els/les usuaris/àries a deixar de fumar: 

 


 

Setmana Sense Fum al Servei de Psiquiatria de Sant Pau

El Servei de Psiquiatria de l’Hospital de Sant Pau és el recurs assistencial de referència del sector sanitari Barcelona Dreta per a la població amb problemes de salut mental i addicions.

 

Des del 25 al 31 de maig, el Servei s’ha adherit a les accions i iniciatives programades des de la Xarxa Catalana d'Hospitals Sense Fum. Al llarg d’aquests dies oferirà activitats i informació amb l’objectiu de sensibilitzar pacients i professionals de l’àmbit de la salut mental sobre la importància de deixar de fumar i intervenir sobre el consum de tabac de tots els pacients que fumen.

 

Algunes de les activitats que es duran a terme són de caire participatiu com per exemple jocs de taula i sessions grupals que contribueixen a implicar els pacients i conscienciar-los dels perjudicis del tabaquisme i de la importància de deixar aquest hàbit.

 

Activitats a la Unitat de Recursos Comunitaris Pi i Molist

Al llarg de tota la setmana també tindran lloc diverses activitats a la Unitat. Avui ha tingut lloc una caminada oberta i una recollida de burilles a l'entrada del centre.

 

El divendres dia 31 de maig hi haurà una sessió oberta del taller de salut de 9.15h a 10.30h.

Us hi esperem!

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat