Ruta de navegació

Actualitat

null Vols saber quina una en porten de cap el nens i nenes per l'Hospital Sant Pau?

Actualitat
21/12/2023
Vols saber quina una en porten de cap el nens i nenes per l'Hospital Sant Pau?

Els més petits tenen les coses molt clares. S’han organitzat i tenen alguna cosa a dir-nos... Atenció, ha començat la revolució! 

Com ja sabeu, aquest Nadal hem donat veu als més petits de Sant Pau. Els hem preguntat què necessiten i ens hem adonat que tenen les coses molt clares. Han iniciat una revolució!

Per això ara engeguem el Projecte d’Humanització de Pediatria de Sant Pau, perquè pensem que un altre Hospital és possible. I necessitem la vostra ajuda, necessitem 300.000e.

Com puc col·laborar? Ho pots fer de manera fàcil i ràpida a través d'aquesta web.

I a més teniu a l’abast diverses maneres de col·laborar en el projecte.

Pots fer un donatiu online a través d’aquest enllaç, un bizum amb el codi 04247 o una transferència bancària al següent compte: ES53-2100-0885-6302-0023-8080.

Ens han fet veure que els nens i nenes de Sant Pau són uns dels pacients més vulnerables de l’Hospital. Que pateixen els ingressos i les visites als centres assistencials d’una manera diferent, ja que es troben en espais que no estan adaptats a les seves necessitats i això n’empitjora la seva recuperació.

Descobreix a continuació el seu manifest.

 

Necessiten un Hospital més amable i humà, que estigui ple de llum, color i alegria. On puguin posar-se bé sense deixar de ser els nens que són; on puguin jugar, pintar, riure i cantar. I on les seves famílies també trobin uns espais més càlids i acollidors.