Xerrades Alzheimer

Publicador de continguts

null 13 de març - Dia Mundial del Delírium

Publicador de continguts
12/03/2024
13 de març - Dia Mundial del Delírium

Com cada any, el Dia Mundial del Delírium té com a objectiu posar en focus en aquesta malaltia, crear consciència al voltant de les grans afectacions que pot tenir en les persones grans i subratllar la importància de la prevenció per poder oferir una millor assistència. Vine i participa a les taules informatives de la Unitat de Geriatria de l’Hospital de Sant Pau. 

El proper dimecres 13 de març és el Dia Mundial del Delírium, una jornada que vol subratllar la importància de la conscienciació al voltant d’aquesta malaltia. El Delírium és un deteriorament ràpid de la funció cognitiva caracteritzat per la dificultat en la capacitat de concentració, desorientació, somnolència i/o agitació i ocasionalment també poden aparèixer al·lucinacions i/o ideacions delirants.

Acostuma a desenvolupar-se en poc temps, poden ser hores o dies, i és més freqüent en les persones hospitalitzades, especialment en edats avançades.

L’Hospital de Sant Pau està compromès amb aquest objectiu i per això l’equip professional de la Unitat de Geriatria ha preparat diverses activitats durant el mateix dimecres dirigides a la nostra comunitat d’usuaris i també als/les professionals.

Hi haurà:

6 taules informatives de 9:30 a 13h en format gimcana (musicoteràpia).

Xerrada divulgativa a les 11h.

Tot tindrà lloc al vestíbul de Sant Quintí de Sant Pau.

Us hi esperem!

HOSSPAU Menu

Educació per la Salut

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle