Ruta de navegació

Actualitat

null 19 sessions de ioga per a tots els nivells davant del mar al Yoga Day by DiR amb lHotel W Barcelona

Actualitat
27/06/2019
19 sessions de ioga per a tots els nivells davant del mar al Yoga Day by DiR amb l’Hotel W Barcelona

Aquest dissabte 29 de juny, Clubs DiR organitza la cinquena edició de l’esdeveniment Yoga Day by DiR, una jornada amb 19 sessions de ioga de tots els estils i accessible per a tots els nivells. Com cada any, té una part solidària gràcies a la vinculació de la Fundació DiR amb l’esdeveniment. En aquesta edició, l’esdeveniment fa costat a la Unitat de Memòria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

A la Unitat de Memòria de Sant Pau s'atenen pacients amb problemes cognitius per tal de detectar l'Alzheimer o altres malalties relacionades.

En els darrers anys la Unitat de Memòria de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau s'ha posicionat com un equip líder a escala nacional i internacional en el tractament i la investigació de la malaltia d'Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives.

A l’esdeveniment hi serà present el Sr. Alberto Lleó, director Unitat de Memòria del Servei de Neurologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

 

Vocació d’apropar el ioga a tothom

Els Clubs DiR organitzen aquest acte de la mà de l’hotel W Barcelona, amb vocació d’apropar el ioga a tothom en un entorn privilegiat com és la plaça Rosa dels Vents de Barcelona, davant del mar.

El programa de l’esdeveniment, que es pot consultar al web www.dir.cat/yoga-day, comptarà amb dos escenaris que permetran que hi hagi diferents sessions de forma simultània durant tot el dia, que seran impartides per professors i professores de YogaOne by DiR de reconegut prestigi.

 

Masterclass de Veronica Blume by Meritene Proactive

Enguany, Yoga Day by DiR comptarà amb una sessió destacada que tindrà lloc d’11 a 12.45 h; una masterclass by Meritene Proactive, patrocinador de l’esdeveniment, dirigida per Veronica Blume, actual referent del ioga al nostre país.  

La preocupació per la transmissió de la importància de tenir un estil de vida saludable és un factor comú i definitori de Nestlé Health Science, organitzador de la masterclass, i de Clubs DiR. La col·laboració entre tots ells en un esdeveniment com Yoga Day by DiR reforça el treball comú per promoure els hàbits de vida saludable, on prenen una especial importància els bons hàbits alimentaris, la pràctica de  l’esport, i la pràctica del ioga i la meditació com la que tindrà lloc durant aquesta masterclass de ioga mindfulness.