Ruta de navegació

Actualitat

null Jornada Les malalties rares són cosa de tots

Actualitat
19/02/2023
Jornada: Les malalties rares són cosa de tots

El pròxim 28 de febrer, coincidint amb el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau, la jornada “Les malalties rares són cosa de tots”. Una sessió organitzada pels doctors/res Susana Boronat, Roger Esmel i Lourdes Vega. Us convidem a tots a assistir a la jornada.

Aquesta jornada està destinada a sensibilitzar els diferents especialistes sobre les malalties minoritàries en un format molt dinàmic, de preguntes i casos clínics curts, per especialitats, que ens introduiran en el món d’aquestes patologies. Una proposta que neix amb l’objectiu de potenciar la seva visibilitat.

Especialistes de Sant Pau abordaran al llarg de la  jornada diferents patologies des de diverses disciplines: Cardiologia i Vascular; Neurologia i Psiquiatria; Gastroenterologia; Pneumologia i Al·lergologia; Urgències, Ginecologia i Obstetrícia, Endocrinologia; Otorrinolaringologia i Oftalmologia; Dermatologia; Oncologia; Hematologia; Urologia;  Malalties infeccioses i Immunologia, entre d’altres.  

 

Programa de la jornada