Ruta de navegació

Actualitat

null No perdis loportunitat de presentar els teus projectes al 44 World Hospital Congress 2020

Actualitat
12/01/2020
No perdis l’oportunitat de presentar els teus projectes al 44 World Hospital Congress 2020

Encara estàs a temps, fins el 31 de gener, per presentar projectes per al 44 World Hospital Congress que tindrà lloc per primer cop a Barcelona el proper any 2020 amb el lema: “People on board, transforming healthcare” el congrés proposa un ampli ventall de temes als que podeu presentar projectes i experiències.

El congrés se centrarà en la transformació necessària dels sistemes sanitaris i socials, en el seu conjunt, a través del canvi en els serveis d’atenció a les persones per a millorar l’aportació de valor i com les noves tecnologies multipliquen aquest potencial de canvi.  

La Unió Catalana d’Hospitals (La Unió), organisme amfitrió del 44 World Hospital Congress, juntament amb la International Hospital Federations, es posa a la vostra disposició per ajudar-vos en el procés de presentació d’experiències a través de la seva Àrea d’Internacional per solucionar dubtes i donar-vos suport. 

Adjunta trobareu la plantilla de 500 paraules que ha preparat La Unió per redactar la vostra experiència de forma atractiva i on han de quedar reflectides les potencialitats de la proposta de cara a l’avaluació per part del Comitè Científic. Sí el vostre projecte fos acceptat, us ho farem saber per preparar una presentació més acurada de cara congrés.

Esperem les vostres propostes a: comunicació@santpau.cat