Ruta de navegació

Tornar a Actualitat

Llistat Noticies titol

Notícies de l’Hospital de Sant Pau

Actualitat

null El Dr. Robert Belvis, nou coordinador del Grup d’Estudi de les Cefalees de la SEN

El Dr. Robert Belvís, nou coordinador del Grup d’Estudi de les Cefalees de la SEN

Aquest grup coordina la recerca, l’assistència, la docència i la divulgació a Espanya
29/11/2024

El Dr. Robert Belvís, director de la Unitat de Cefalees i Neuràlgies del Servei de Neurologia i president del Comitè Ètic en Investigació de Medicaments (CEIM) de l’Hospital de Sant Pau, ha estat nomenat nou coordinador del Grup d’Estudi de Cefalees (GECSEN) de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN), càrrec que ocuparà durant els dos propers anys. El nomenament oficial ha estat durant el LXXVI Congrés Anual de la societat científica, celebrat a València. 

El GECSEN és un dels Grups d’Estudi de la SEN que, en aquest cas, coordina la recerca, l’assistència, la docència i la divulgació en l’àmbit de les cefalees a l’Estat espanyol. El seu objectiu és unir els neuròlegs interessats en l’estudi de les cefalees per millorar l’assistència de les persones que les pateixen, educar i augmentar el coneixement en aquest àmbit concret. Segons el Dr. Belvís, “la tasca més complexa que ara mateix tenim per davant al GECSEN és aconsellar l’aprovació d’un Pla Estratègic espanyol d’atenció a la migranya”. 

Coneix la trajectòria del Dr. Belvís

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB) i Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Dr. Belvís és Professor Clínic associat de Neurologia a la UAB. Actualment és director de la Unitat de Cefalees i Neuràlgies del Servei de Neurologia, i president del Comitè Ètic en Investigació de Medicaments (CEIM) de l’Hospital de Sant Pau. També és membre del Consell Assessor de Cefalees de la European Academy of Neurology. Com a investigador, té més de 50 publicacions científiques indexades.

Els 24 Grups d’Estudi de la SEN tenen com a objectiu unir els membres de la societat científica, segons el grau d’especialitat en les diferents patologies neurològiques o en l’interès mostrat per temes relacionats amb altres vessants de l’especialitat i són els encarregats de potenciar i desenvolupar la recerca i la formació continuada en cada àrea.  

Comparteix la notícia:

Home Formulari Iframe