Ruta de navegació

Actualitat

null ICHOM 2023 Construïm junts l'impuls del canvi

Actualitat
10/10/2023
ICHOM 2023 Construïm junts l'impuls del canvi

L’Hospital de Sant Pau reuneix en el marc de la Conferència ICHOM 2023 un grup d’experts en Salut d’arreu del món. En aquesta trobada s’han mostrat casos reals que l’Hospital de Sant Pau  està accionant, iniciatives i propostes alineades amb la definició i creació de l’atenció sanitària basada en valor.


Els projectes de Sant Pau són: RITMOCORE, SCA, mHeart, EMMASalut, DAFSU (Q-Care) i Codi Medicament.Durant la jornada els delegats van poder intercanviar punts de vista, veure les diferents instal·lacions de l’Hospital i conèixer els reptes que ens queden per assolir en aquest nou model de Medicina basada en valor.


La Conferència ICHOM és l'esdeveniment d'atenció sanitària basada en el valor (VBHC) més gran del món. Hi participen líders d'organitzacions internacionals del sector sanitari públic i privat, així com grups de la indústria, representants de pacients, pagadors i organismes reguladors. 


Els delegats participaran en un diàleg obert sobre com podem crear el marc per al canvi i discutiran com el VBHC pot ajudar a resoldre la crisi sanitària actual, millorant l'atenció per a tothom. El Value Based Healthcare és el nou prisma sanitari que neix de la innovació científica, els avanços en tecnologia i l'evolució cultural dels pacients. 


Aquest nou paradigma transforma la medicina tradicional basada en la quantitat dels serveis prestats en una medicina basada en el valor – qualitat – d'aquests serveis. El 2023 portem les iniciatives més inspiradores i exemples pràctics internacionals d'implementació de VBHC. Això proporcionarà més informació sobre els reptes, les lliçons apreses i els resultats aconseguits. 


ICHOM 2023 és una oportunitat per conèixer i connectar amb professionals a través de xerrades, tallers, sessions de treball, taules rodones, visites a l'Hospital i, per descomptat, una gran socialització catalana. 


Més informació