Estructura Servei Cirugia Plastica

Estructura del Servei

El Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora és un servei mancomunat entre l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l'Hospital del Mar, dos centres hospitalaris universitaris de tercer nivell centrats en les persones, oberts a la societat i al seu entorn sanitari. La missió d'un servei mancomunat de cirurgia plàstica és assolir l'excel·lència professional en el tracte amb els pacients, en el món de la docència de grau i de postgrau i en els camps d'investigació de l'especialitat.

Amb la creació del servei mancomunat de cirurgia plàstica i reparadora s'optimitzen els recursos de dos centres hospitalaris sota una única direcció de servei clínic, el que comporta una organització accessible i àgil que permet ser més competitius i eficients dins del marc sanitari.

La seva missió és cobrir totes les necessitats assistencials de la seva població i anar adquirint l'experiència necessària per a ser centre de referència de patologies d'alta complexitat; coordinar la docència de grau i de postgrau; promocionar i incentivar la investigació sobre les patologies relacionades en el marc de la seva activitat i les tècniques quirúrgiques; així com promoure el treball en equip i la cooperació amb els altres serveis hospitalaris i amb els diferents dispositius sanitaris i socials de la comunitat. El model sanitari es basa en la medicina orientada al pacient, amb una visió transversal de la patologia i una continuïtat assistencial amb la resta de nivells sanitaris.

L'objectiu principal del servei mancomunat és respondre a les necessitats assistencials de la seva població. Actualment l'àrea d'influència poblacional de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és d'aproximadament 400.000 habitants i la de l'Hospital del Mar, de 350.000.

El Servei presenta una adreça i una gestió única, una estructura assistencial i una estructura de docència i investigació úniques, així com una gestió conjunta de les llistes d'espera i del flux de pacients.

Disposa també de vuit quiròfans setmanals per realitzar procediments que requereixen la participació de l'equip d'anestèsia. I compta amb tres quiròfans setmanals per realitzar procediments amb anestèsia local o regional.

HOSSPAU Menu

Contacte i ubicacio Cirugia Plastica

Contacte
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Sant Quintí, nº 89
08041 Barcelona

 

Telèfon: 93 291 90 00

Fax: 93 556 56 07

Correu electrònic: cir_plastica@santpau.es

 

Hospital del Mar

Passeig Marítim 25-29
08003 Barcelona

Telèfon: 93 248 39 71

Fax: 93 248 33 13

Correu electrònic: hospitaldelmar@parcdesalutmar.cat

www.parcdesalutmar.cat

Project Manager European School of Reconstructive Microsurgery

Elena Mohedano
Correu electrònic: elena.mohedano@uab.es
Telèfon: 00 34 93 5565505