Ruta de navegació

Actualitat

null Acte científic Ultims avencos en el cancer de mama i ovari hereditari un preambul a la Jornada Entre Nosaltres

Actualitat
28/04/2019
Acte científic “Últims avenços en el càncer de mama i ovari hereditari”, un preàmbul a la Jornada Entre Nosaltres

Dins del marc de la 3a Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama d’Entre Nosaltres, el proper 2 de maig se celebrarà al Recinte Modernista de Sant Pau l’acte científic “Últims avenços en el càncer de mama i ovari hereditari” dirigit a professionals sanitaris. Una actualització sobre el coneixement existent avui dia sobre el càncer hereditari de mama i ovari. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per l’Hospital de Sant Pau i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Sant Pau i l’Hospital del Mar.

L’eix central de l’acte científic és una taula rodona on es vol oferir  una actualització sobre els avenços en el diagnòstic molecular amb la utilització dels nous mètodes de seqüenciació. D’altra banda, es compartirà el paper de les noves estratègies de tractament adreçades a les pacients amb mutacions de determinats gens i també sobre les estratègies de tractament de reducció de risc per evitar una malaltia tumoral en la glàndula mamària o en l’ovari. Finalment, es posarà en valor la tasca primordial de les assessores genètiques com a membres integrants dels equips multidisciplinaris a fi i efecte de poder oferir una atenció d’alta qualitat.

La taula rodona finalitzarà amb un Networking còctel amb l’actuació de la cantautora i poeta Ivette Nadal (20 h) i l'Enllumenat de la façana del Pavelló d’Administració del Recinte Modernista de Sant Pau amb motiu de la 3a Jornada Participativa sobre Qualitat de Vida i Càncer de Mama “Entre Nosaltres”.

Aforament limitat, no oblideu registrar-vos gratuïtament al web www.santpau.cat/entrenosaltres