Ruta de navegació

Actualitat

null Ajudes a la Recerca Infermera 2020

Actualitat
22/11/2020
Ajudes a la Recerca Infermera 2020

Dos projectes de recerca liderats per les professores Eva M. Roman i Rosalia Santesmases, de l’EUI-Sant Pau, han estat seleccionats per a ser finançats en la Convocatòria d’Ajudes a la Recerca de la Fundació Infermeria i Societat 2020.

El projecte “Fragilitat en pacients amb cirrosi: efecte d'una intervenció multi-factorial (exercici a domicili, aminoàcids ramificats i probiòtics)”, s’emmarca en la línia de recerca de l'eficàcia de les intervencions infermeres en la salut de les persones, i es durà a terme amb la col·laboració entre l’EUI-Sant Pau i els Serveis de Patologia Digestiva i de Medicina Física i Rehabilitació de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

El projecte “Adaptació cultural de l’Escala Heart Failure –Specific Health Literacy Scale i determinació de les propietats psicomètriques”, s’emmarca en la línia de recerca d’avaluació d’estratègies d’apoderament a persones en situació d’envelliment, fragilitat i cronicitat,  i es portarà a terme amb col·laboració entre l’EUI-Sant Pau i els Equips d’Atenció Primària 7A-EAP Sanllehy i 10F-EAP Camp de l’Arpa de l’Institut Català de la Salut.

 

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat