Actualitat

null BCN Salut Games

Actualitat
15/06/2023
Sant Pau destina els fons recaptats dels BCN Salut Games 2023 a la Fundació el Somni dels Nens

Aquest matí ha tingut lloc la cloenda de l’edició d’enguany dels BCN Salut Games a l’Hospital de Sant Pau, un acte que ha destacat per l’entrega d’un taló solidari per part de Sant Pau a la Fundació el Somni dels Nens, entitat escollida per l’Hospital per destinar els més de mil sis-cents euros recaptats com a fons solidaris entre els professionals participants.

Eugènia Masip i Montserrat Castilla, directora Infermera i directora de Professionals de l’Hospital de Sant Pau respectivament, han sigut les encarregades d’entregar el taló a Carme Estrada, gerent de la Fundació el Somni dels Nens.

A més, la cloenda ha deixat un altre moment d’#OrgullSantPau pel nostre centre. L’organització dels BCN Salut Games ha fet entrega a la direcció de l’Hospital del diploma que l’acredita, amb un total de seixanta-un punts, com a segon classificat a la classificació general de l’edició d’enguany, només per darrere del Parc de Salut Mar, que ha sigut el guanyador d’aquest any.

Tot i que la cloenda ha acabat amb una foto de família amb els guanyadors de Sant Pau que han pogut assistir-hi, Esteve Morató, fundador dels BCN Salut Games, ha recordat la importància de “fomentar el treball en equip, la cohesió, el sentit de pertinença, la motivació i les relacions personals dins i entre els hospitals”.

De fet, aquest any l’Hospital de Sant Pau ha acumulat un total de més de 400 inscripcions, unes xifres que tant a Sant Pau, com a la resta de centres, posen de manifest el valor del treball en equip dins l’àmbit sanitari, en aquest cas, representat a través de l’esport.

Consulta aquí els resultats dels BCN Salut Games 2023.

Accedeix a les fotografies de l’Hospital de Sant Pau a través del següent enllaç.