Ruta de navegació

Actualitat

null El director de l’Hospital Universitari de Gondar (Etiòpia) visita Sant Pau

Actualitat
02/11/2022
El director de l’Hospital Universitari de Gondar (Etiòpia) visita Sant Pau

Ahir dimecres vàrem rebre el Dr. Ashenafi Tazebew, director de l’Hospital Universitari de Gondar, a Etiòpia, qui va visitar el nostre Hospital acompanyat de la Dra. Xènia Acebes, directora assistencial de Sant Pau; i del Sr. Francisco Javier Valbuena, president de la Fundació Pondera.

Després de fer-li una breu presentació de l’Hospital de Sant Pau, el Dr. Tazebew va recórrer diverses instal·lacions del centre: Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Oncologia Mèdica, Neurologia i Pediatria, on professionals responsables d’aquestes àrees li van explicar l’activitat que s’hi duu a terme. Posteriorment, com a colofó final, el Dr. Tazebew va visitar el Recinte Modernista de Sant Pau.

L’Hospital Universitari de Gondar que el Dr. Tazebew dirigeix a Etiòpia, actua com a centre de referència per a quatre hospitals de la seva zona i per a quatre milions de persones, té 400 llits i compta amb diverses especialitats: Pediatria, Cirurgia. Ginecologia, Psiquiatria, Cura del VIH i també amb una clínica de pacients externs. A més, com a hospital universitari, exerceix un paper important en l’ensenyament d’estudiants de Medicina i Infermeria.