Ruta de navegació

Actualitat

null El treball presentat per la Dra Cintia Gonzalez membre del Grup de Recerca dEndocrinologia Diabetis i Nutricio i consultora del Servei dEndocrinologia de Sant Pau amb el títol Les xarxes socials com a alternativa a leducacio terapeutica tradicional ha estat guardonat recentment a la Convocatoria dAjuts de Recerca 2019 de lAssociacio Catalana de Diabetis

Actualitat
01/04/2019
El treball presentat per la Dra. Cintia González, membre del Grup de Recerca d’Endocrinologia, Diabetis i Nutrició i consultora del Servei d’Endocrinologia de Sant Pau, amb el títol "Les xarxes socials com a alternativa a l'educació terapèutica tradicional" ha estat guardonat recentment a la Convocatòria d’Ajuts de Recerca 2019 de l'Associació Catalana de Diabetis.

El treball presentat per la Dra. Cintia González, membre del Grup de Recerca d’Endocrinologia, Diabetis i Nutrició i consultora del Servei d’Endocrinologia de Sant Pau, amb el títol "Les xarxes socials com a alternativa a l'educació terapèutica tradicional" ha estat guardonat recentment a la Convocatòria d’Ajuts de Recerca 2019 de l'Associació Catalana de Diabetis.