Ruta de navegació

Actualitat

null Sant Pau – Campus Salut Barcelona participa en una nova edició del 48h Open House Barcelona

Actualitat
10/10/2023
Sant Pau – Campus Salut Barcelona participa en una nova edició del 48h Open House Barcelona

En aquesta edició del 48h Open House Barcelona, que tindrà lloc els propers 21 i 22 d’octubre, es podran conèixer diverses àrees del Sant Pau – Campus Salut Barcelona, des de l’interior de l’Hospital assistencial fins al Recinte Modernista, passant pels altres espais que conformen el Campus de Recerca, Campus d’Innovació i Campus Humanista. Anima’t i vine a descobrir el Sant Pau – Campus Salut Barcelona.

En aquesta edició del festival 48h Open House Barcelona, l’organització ha incorporat la visita de diferents espais que conformen el Sant Pau - Campus Salut Barcelona, un projecte multidisciplinari emmarcat en 5 eixos estratègics que conformen el Campus: Assistència, Aprenentatge, Recerca, Innovació i Humanisme. A la web del 48H Open House hi trobaràs tota la informació. 

Un any més, l’Hospital assistencial obre de nou les seves portes a la ciutadania. Diversos espais de l’interior de l’Hospital es podran visitar el dia 22 d’octubre de 10h a 14h. D’aquesta manera, la població tindrà l’oportunitat de conèixer com és el dia a dia d’un Hospital d’alta complexitat. 

Les visites requereixen d’inscripció prèvia i les inscripcions per a la ciutadania quedaran obertes a partir del 16 d’octubre a través de la pàgina web del 48h Open House Barcelona.

 

Sant Pau, molt més que un Hospital

El Sant Pau – Campus Salut Barcelona té molt més per ensenyar. Per això, altres zones visitables el diumenge 22 d’octubre seran l’Institut de Recerca, en un horari de 10h a 19h, i la Fundació Kàlida, també de 10h a 19h. Dins del Campus d'Aprenentatge també es podrà visitar la Facultat de Medicina, l'Escola Universitària d'Infermeria i la Casa de Convalescencia. Ambdós espais obriran les seves portes al públic el dia 22 d'octubre de 10h a 19h.

 

El Recinte Modernista de Sant Pau és Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de 1997 i història viva del nostre Hospital. S’ha convertit en una de les icones modernistes de Barcelona, la ciutat que l’ha vist néixer i créixer fins al que és avui, i en aquesta edició, amb la celebració de l’any Domènech i Muntaner pren especial protagonisme. El Recinte es podrà visitar el dissabte dia 21 d’octubre de 2023 en els següents horaris: 18.30h, 19h, 19.30h, 20h i 20.30h.