Ruta de navegació

Actualitat

null Dia Mundial de la Prematuritat

Actualitat
15/11/2017
Dia Mundial de la Prematuritat

Amb motiu del Dia Mundial de la Prematuritat, el 17 de novembre, la Unitat de Neonatologia de l’Hospital de Sant Pau posarà un punt informatiu al vestíbul de Sant Quintí i organitzarà activitats a la pròpia Unitat per implicar als pares en aquesta celebració. Enguany els petits de Sant Pau s’han disfressat de “superherois” i al llarg de tot el dia s’espera la visita de exprematurs que portaran un  mitjó i una foto per guarnir la Unitat juntament amb els dibuixos que els han preparat els nens de teràpia ocupacional de l’Hospital. La música també hi serà present en aquesta celebració gràcies a la musicoterapèuta Lucía Barea, qui tocarà alguna peça de guitarra a la Unitat i al hall de l’Hospital, a l’igual que el quartet Lanz Bass de la Fundación Voces. 

La presidenta de l’Associació de mares/pares de exneonats de Sant Pau “Pauets”, Rebeca Alcaraz i la secretària Matilde Pérez també volen sumar-se a la festivitat  les celebracions del dia de la Prematuritat i són les artífex de que la música ompli l’espai enguany.

La participació dels pares en la cura dels seus fills és un dels eixos bàsics de l’atenció en Neonatologia. Els pares són el pilar fonamental del desenvolupament dels nens, especialment durant els primers anys de vida, i la seva implicació precoç en la cura dels seus nadons millora el seu pronòstic.