Ruta de navegació

Actualitat

null El Dr Narcis Cardoner director del Servei de Psiquiatria

Actualitat
21/02/2022
El Dr. Narcís Cardoner, director del Servei de Psiquiatria

En la reunió del Patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, celebrada el 22 de febrer de 2022, es va acordar per unanimitat el nomenament del Dr. Narcís Cardoner Àlvarez, com a director del Servei de Psiquiatria.

El Dr. Cardoner és especialista en Psiquiatria des del 1998 i doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona des de 2003. Va completar la seva formació en Psiquiatria a l'Hospital Universitari de Bellvitge, on va desenvolupar la seva activitat clínica i investigadora fins al 2015, aquest any inicia una nova etapa professional a l'Hospital Universitari Parc Taulí, assumint el càrrec de cap d'Àrea de Salut Mental Comunitària i la direcció de Salut Mental Comunitària, així com la coordinació de l'Observatori de Salut Mental Comunitària de Catalunya (OSAMCAT). 

En l'àmbit de la investigació, dirigeix l'àrea de recerca de Neurociències i és investigador principal del Grup de recerca consolidat de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR); Neurociències Cognitives i Trastorns Afectius, i també coinvestigador principal del grup CIBERSAM del Parc Taulí. 

Actualment, és professor agregat al Departament de Psiquiatria i Medicina Legal de la UAB i destaca la seva vinculació a la junta de la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental durant disset anys, els darrers quatre com a president.