Ruta de navegació

Actualitat

null El nou Campus Sant Pau entra en funcionament

Actualitat
10/10/2016
El nou Campus Sant Pau entra en funcionament
L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’Hble. Sr. Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i de la Rectora Mgfca. Sra. Margarita Arboix, rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona. També van assistit a la inauguració Josep Maria Forcada, administrador de torn de la Fundació Privada de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; Albert Salazar, director gerent de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i president del Patronat de l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Pau i Enric Argelagués, president de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Les obres s’han centrat en el reforç estructural de l’edifici, l’adequació funcional i el redisseny dels interiors, la renovació completa de les instal·lacions i una nova xarxa d’energia geotèrmica. També s’ha adequat l’edifici a les actuals normes contra incendis i de seguretat, amb noves sortides d’evacuació.

La rehabilitació de l’edifici permetrà també tornar a utilitzar les terrasses i s’obrirà l’espai del lluernari de vidre situat a la planta primera com a espai de descans i d’intercanvi entre els estudiants.

A l’entorn dels edificis que formen el Campus s’han adequat noves àrees verdes i s’han urbanitzat els carrers d’accés. I hi ha prevista també una cafeteria que es posarà en funcionament durant el 2017. Mentrestant, l’edifici disposarà d’un espai amb màquines vending i taules.

El cost de les obres ha estat de 5,8 M d’€. El finançament ha anat a càrrec de la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau en base al Pla d’Acció Social i Recerca aprovat per la Molt Il·lustre Administració per als exercicis 2015 i 2016. També preveu una contribució de 320.720€ del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, un fons FEDER (gestionat a través de la Conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya) de 318.900€ i un crèdit de l’IDAE per a la geotèrmia de 1,14 M d’€.