Ruta de navegació

Actualitat

null Primer torneig solidari de futbol Raul Robles en suport al diagnòstic de les malalties minoritàries.

Actualitat
09/06/2023
Primer torneig solidari de futbol Raul Robles en suport al diagnòstic de les malalties minoritàries.

El diumenge dia 11 de juny se celebra al Club de Futbol Barceloneta el Primer torneig solidari de futbol Raul Robles en suport a la lluita contra les malalties minoritàries. Els fons es destinaran al projecte de Suport Urgent al Diagnòstic de Malalties Minoritàries de l’Institut de Recerca de l’Hospital Sant Pau. 

Al llarg de la tarda de diumenge dia 11 de juny, tindrà lloc el primer torneig solidari Raul Robles en suport al diagnòstic urgent de les malalties minoritàries al Club de Futbol Barceloneta. El torneig està organitzat pel Club de Futbol Barceloneta i serà una jornada familiar amb entrada lliure on tots els assistents podran participar a través del sorteig d’una samarreta del RCD Espanyol, un lot de productes, un lot de llibres i un berenar solidari. 


El torneig compta amb la participació de l’equip pre-benjamí del RCD Espanyol i de Joan Capdevila, campió del món amb la Selecció espanyola i exjugador del RCD Espanyol.


El fons recaptats amb aquest iniciativa solidària aniran destinats al projecte de Suport Urgent al Diagnòstic de Malalties Minoritàries (SUD-MM), que té com a objectiu millorar la cura dels nens i adults afectats per aquest tipus de malalties rares. Si bé l’assistència mèdica d’aquestes patologies és imprescindible, amb el SUD-MM es vol visibilitzar i crear les eines per un acompanyament emocional i psicològic en el diagnòstic, una perspectiva imprescindible tant per al pacient com per el seu entorn familiar. 


Per tothom que vulgui contribuir però no pugui assistir a l’esdeveniment pot fer la seva aportació a través d’un bizum amb el codi 05146 i el concepte ‘Torneig solidari 11/06’.

  

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat