Ruta de navegació

Actualitat

null Setmana de la Música a Sant Pau, del 15 al 22 de juny

Actualitat
14/06/2023
Setmana de la Música a Sant Pau, del 15 al 22 de juny

En motiu del Dia Europeu de la Música (21 de juny), Sant Pau celebra des del 15 al 22 de juny la Setmana de la Música. Compromesos amb el tracte més humà i una assistència propera als nostres usuaris, l’Hospital acull diverses iniciatives relacionades amb la música en les que participen entitats musicals del barri i altres entitats nascudes i vinculades molt estretament al nostre centre. Perquè a Sant Pau sabem que la cultura també cura.

Al llarg de l’any, a l’Hospital s’hi duen a terme diverses activitats que demostren el compromís de Sant Pau amb la cultura, que contribueixen a oferir l’assistència més humana als nostres usuaris i a fer de Sant Pau molt més que un centre sanitari on la nostra comunitat pot trobar un espai càlid i amable. Per això, en motiu del Dia Europeu de la Música, tindran lloc una sèrie d’activitats al vestíbul de l’Hospital.

En el marc del Festival Sònar 2023 que se celebra a Barcelona entre el 15 i el 17 de juny, l’Hospital Sant Pau i l’Institut de Recerca estaran presents a la secció Creative Tech for Social Impact exposant un projecte d’èxit que utilitza la música com a teràpia. The Effect of Music Therapy on mood and quality of life of Hospitalized Onco-Hematological Patients and their Caregivers demostra que la música pot ser una eina molt útil per millorar el benestar dels pacients.

  • El mateix dia 15 de juny, a partir de les 18h de la tarda, tindrà lloc el concert de l’Escola de Música EMM Eixample al vestíbul de Sant Quintí de l’Hospital. Aquest esdeveniment comptarà amb dos passis; el primer a les 18h, on tocaran pianistes, un trio d’oboès i un quartet de Saxos, i el segon a les 19.30h, on tocaran flautes travesseres, un duet piano i violí i violoncels.
  • La Coral "Canta Sant Pau" de pacients amb afàsia i la Coral "Parkinsongs" de pacients amb parkinson també farà un recital al vestíbul de Sant Quintí el dia 21 de juny a les 11.30h. Organitzat pel Servei de Neurologia i Rehabilitació, aquest concert reunirà dues corals nascudes a Sant Pau i que formen part del tractament de pacients amb problemes de parla o malalties com el parkinson, ja que les dificultats de comunicació són un dels seus principals símptomes.
  • El 22 de juny al vestíbul de Sant Quintí a les 12h l’Escola de Música Pausa farà un concert amb acompanyament del piano de Maria Canals.

Totes les activitats són obertes al públic, us hi esperem!