Ruta de navegació

Actualitat

null L’Hospital de Sant Pau i la Fundació FC Barcelona es tornen a unir per promoure l’esport entre els més petits

Actualitat
24/04/2024
L’Hospital de Sant Pau i la Fundació FC Barcelona es tornen a unir per promoure l’esport entre els més petits

El pròxim 3 de maig, l'Hospital de Sant Pau i la Fundació FC Barcelona organitzen la II Jornada "Esport i Salut Infantil" amb l'objectiu de promoure la pràctica d'exercici físic entre els més menuts.

Durant tot el matí, la sala d’actes de l’Hospital acollirà diferents ponències científiques dirigides a professionals sanitaris de diferents especialitats que, no només coneixeran de forma àmplia els beneficis de l’esport entre els infants amb certes patologies, sinó que també tindran l’oportunitat d’aprendre a fer un correcte control i seguiment d’aquest exercici físic segons les condicions sanitàries de l’infant.

D’altra banda, com a novetat de la jornada d’enguany, als Jardins del Recinte Modernista de Sant Pau es realitzaran a la tarda un seguit de tallers pràctics i divulgatius dirigits a infants, pares i mares, així com professionals de l’àmbit de l’educació i monitors, amb l’objectiu de donar-los alguns consells sobre la pràctica d’esport adaptat a certes patologies.

Les places a les ponències científiques i als tallers divulgatius són limitades.

 

No esperis i inscriu-te ja a la jornada científica del matí a través del següent enllaç: https://forms.gle/bY8zxCmyvy74RETr9 

Inscriu-te als tallers divulgatius de la tarda amb el següent link: https://forms.gle/yjWjeub81w4RomA37 

 

Pots consultar aquí el programa de la jornada científica.

I aquí la planificació dels tallers divulgatius.