Ruta de navegació

Actualitat

Actualitat
 • Transformació assistencial al segle XXI: una necessitat irrenunciable
  19/06/2021

  Transformació assistencial al segle XXI: una necessitat irrenunciable

  El pròxim 30 de juny se celebrarà la presentació i debat sobre la “Transformació assistencial al segle XXI: una necessitat irrenunciable”. Un reconeixement a la col·laboració de la Fundació Privada Daniel Bravo Andreu amb l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
 • Nou punt de vacunació contra la COVID-19 a Sant Pau
  18/06/2021

  Nou punt de vacunació contra la COVID-19 a Sant Pau

  L’antic recinte de l’Hospital de Sant Pau compta amb un nou punt de vacunació contra la COVID-19, amb accés pel Carrer Sant Antoni Maria Claret amb Independència. Des de divendres passat, s’han administrat 1.500 dosis i es preveu arribar a les 12.000 setmanals. Aquest punt de vacunació està atès per professionals de l’Hospital de Sant Pau, entre setmana, i professionals de l’Institut Català de la Salut (ICS), els caps de setmana.
 • Els alumnes de l’escola Mas Casanovas han comprovat el recorregut de la Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau
  17/06/2021

  Els alumnes de l’escola Mas Casanovas han comprovat el recorregut de la Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau

  Un grup d’alumnes de l’escola Mas Casanovas, amb la que Sant Pau hi té una aliança a través del projecte Magnet, han realitzat una cursa-simulacre en el circuit en el qual es desenvoluparà la XXXII Edició de la Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau el pròxim dissabte 19 de juny.
 • La companyia de Pi i Molist participa a l’Altre Festival
  17/06/2021

  La companyia de Pi i Molist participa a l’Altre Festival

  La companyia de teatre de Pi i Molist, Cheers, ha estat seleccionada per participar enguany en l’Altre Festival amb l’obra "CocoTeràpia". Actuaran el pròxim diumenge 27 de juny a les 12.45 h.
 • Farmàcia de Sant Pau premiat en la XXVI Jornada de la Societat Catalana de Farmàcia Clínica
  16/06/2021

  Farmàcia de Sant Pau premiat en la XXVI Jornada de la Societat Catalana de Farmàcia Clínica

  El Dr. Noé Garín, adjunt del Servei de Farmàcia de Sant Pau, ha estat guardonat pel seu treball “Estandardització i registre dels processos d’atenció farmacèutica en la pràctica clínica per a la millora en l’atenció de pacients ingressats en especialitats mèdiques” durant la XXVI Jornada de la Societat Catalana de Farmàcia Clínica. Aquest premi forma part de la convocatòria de la "Ruta de la Innovació 2021", un projecte que pretén impulsar la qualitat i la innovació en els serveis de farmàcia hospitalària, compartint projectes de valor innovadors que hagin demostrat resultats assistencials rellevant i que es puguin implantar en altres, que atorga la SCFC i està patrocinat per Roche. El projecte reflecteix l'activitat clínica multidisciplinar i compta amb la col·laboració dels equips de Medicina Interna, Geriatria i Pneumologia.
 • Workshop de Cirurgia Colorectal
  15/06/2021

  Workshop de Cirurgia Colorectal

  El pròxim 23 de juny tindrà lloc, en format virtual, el 54 Workshop de Cirurgia Laparoscòpia Colorectal “Controvèrsies en cirurgia colorectal: Hemicolectomia dreta expandida (D3) i anastomosi intracorpòria”. Una formació per a cirurgians, amb coneixements bàsics i mitjans, interessats en la cirurgia avançada. La cirurgia serà retransmesa des de la Unitat de Cirurgia Gastrointestinal de l’Hospital de Sant Pau. Adjunt trobareu el programa del curs.
 • Sant Pau, primer hospital català en utilitzar l'armilla desfibril·ladora portàtil en pacients amb risc de mort sobtada
  15/06/2021

  Sant Pau, primer hospital català en utilitzar l'armilla desfibril·ladora portàtil en pacients amb risc de mort sobtada

  L'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ha posat en marxa un programa per a la protecció dels pacients amb risc de mort sobtada cardíaca utilitzant una armilla desfibril·ladora portàtil (Wearable Cardioverter Defibrillator, WCD, en anglès). El dispositiu, LifeVest®, es col·loca com una armilla de roba interior directament sobre la pell del pacient i està connectat a un monitor que porta una potent bateria. A Espanya, no existia fins ara cap solució satisfactòria per donar d'alta als pacients abans de superar la fase subaguda de la malaltia, en què el risc de mort sobtada no ha estat encara establert o pot disminuir amb el tractament. Segons les dades de registres publicats, al voltant del 40% dels pacients que han utilitzat aquest dispositiu a Europa, van experimentar una millora del seu estat clínic i no van necessitar un DAI després de rebre el tractament farmacològic adequat, evitant així l'implant via quirúrgica.
 • Una ajuda als pacients de Sant Pau
  13/06/2021

  Una ajuda als pacients de Sant Pau

  A partir d’avui els clients de la cadena de supermercats Condis poden arrodonir el cost de la seva compra, al pagar amb targeta de crèdit, i destinar aquests diners als pacients de Sant Pau. Gràcies a la teva col·laboració ajudarem a desenvolupar un aplicatiu per conèixer, en tot moment l’estat i la localització de la persona ingressada al Servei d’Urgències, des del triatge fins a l’alta. Aquesta informació es podrà consultar des del mòbil d’un familiar, en temps real, i sense mostrar dades sensibles mitjançant la vinculació d’un codi alfanumèric amb la història.
 • Medicina al teu Abast: “Consells per a la prevenció del càncer de pell”
  13/06/2021

  Medicina al teu Abast: “Consells per a la prevenció del càncer de pell”

  Coincidint amb el Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell, vam reprendre ahir, 13 de juny, les xerrades de la “Medicina al teu Abast” amb la sessió “Consells per a la prevenció del càncer de pell” . La Dra. Anna López Ferrer, adjunta del Servei de Dermatologia de Sant Pau, va respondre les preguntes dels nostres seguidors de XXSS. Si et vas perdre el vídeo, encara estas a temps per posar-te al dia sobre les mesures de prevenció abans d’exposar-te al sol.
 • L’Hospital de Sant Pau i HP inauguren l’exposició: 3D Innovació en Medicina
  10/06/2021

  L’Hospital de Sant Pau i HP inauguren l’exposició: 3D Innovació en Medicina

  S’ha inaugurat al vestíbul de l’Hospital l’exposició “3D Innovació en Medicina”, organitzada per Sant Pau i HP, de l’11 de juny al 16 de juliol de 2021. La mostra recull una sèrie de peces impreses en 3D aplicades a la pràctica assistencial, mostrant els processos de producció col·laboratius entre els professionals sanitaris i tècnics d’HP. El resultat de la col·laboració es va materialitzar en solucions innovadores i ràpides per als moments més difícils de la pandèmia per la Covid-19 que es podran visitar a l’exposició.
 • Reprenem les xerrades de la Medicina al teu Abast en format online
  09/06/2021

  Reprenem les xerrades de la Medicina al teu Abast en format online

  Amb motiu del Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell, el pròxim 13 de juny, reprenem les xerrades de la “Medicina al teu Abast” amb la sessió “Consells per a la prevenció del càncer de pell” a càrrec de la Dra. Anna López Ferrer, adjunta del Servei de Dermatologia de Sant Pau. Feu-nos arribar els vostres preguntes a través de les nostres xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram. El dia 13 de juny la Dra. López Ferrer resoldrà els vostres dubtes.
 • Concert solidari: Suma’t a la musicoteràpia
  03/06/2021

  Concert solidari: Suma’t a la musicoteràpia

  El pròxim diumenge 13 de juny a les 11 h se celebrarà un concert solidari per impulsar un projecte de recerca en musicoteràpia per als pacients oncohematològics i els seus cuidadors. El concert comptarà amb artistes de primer nivell com les cantautores Judit i Meritxell Neddermann, el quartet de corda Emil Bolozan & quartet, el grup de música jamaicana i jazz Memi Sillah Group i la rumba catalana dels Pelat i Pelut.
 • Tercera edició del 48 Curs de Farmàcia Clínica Joaquim Bonal
  03/06/2021

  Tercera edició del 48 Curs de Farmàcia Clínica Joaquim Bonal

  Del 7 a l’11 de juny se celebrarà la tercera edició del curs de Farmàcia Clínica Joaquim Bonal, organitzat pel Servei de Farmàcia de Sant Pau, enguany en format virtual. El curs està dirigit a residents de Farmàcia Hospitalària que vulguin compartir la pràctica d’aquesta especialitat en diferents àmbits assistencials amb un enfoc pràctic i participatiu.
 • 3a edició dels Protocols i Procediments del Servei de Pneumologia i Al·lèrgia de Sant Pau
  03/06/2021

  3a edició dels Protocols i Procediments del Servei de Pneumologia i Al·lèrgia de Sant Pau

  Acaba de sortir la 3a edició dels Protocols i Procediments del Servei de Pneumologia i Al·lèrgia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.
 • Nova Unitat Funcional de Patologia Mamària (UFPM)
  02/06/2021

  Nova Unitat Funcional de Patologia Mamària (UFPM)

  Ja està en marxa la Unitat Funcional de patologia mamària de Sant Pau. El seu objectiu és aconseguir un diagnòstic ràpid i precís, seguit d'un consens per al tractament més eficaç del càncer de mama, acompanyat de la mínima morbiditat, escurçar significativament els intervals diagnòstic-terapèutics, millorar els resultats clínics, i tenir un impacte positiu en la supervivència de les pacients alhora que proporciona una atenció més global i personalitzada.
 • 32a. Cursa Científica Hospital de Sant Pau
  02/06/2021

  32a. Cursa Científica Hospital de Sant Pau

  El pròxim dissabte, 19 de juny, tindrà lloc la 32a. Edició de la Cursa Científica de l’Hospital de Sant Pau, a les 10 h, als jardins i al Recinte Modernista de Sant Pau. Una cursa organitzada amb el suport de la Fundació Dir, la Fundació Cors Units, el Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès (CAR) i Championchip.
 • Dia Mundial de la Miastènia
  01/06/2021

  Dia Mundial de la Miastènia

  Avui, 2 de juny, és el Dia Mundial de la Miastènia Gravis una malaltia minoritària, de causa autoimmune i crònica, més freqüent en dones, que provoca debilitat o fatiga muscular perquè afecta els músculs esquelètics del cos. Allò dificulta o impedeix a aquests realitzar tasques que en condicions normals es fan amb facilitat. És, de facto, incurable i la pateixen una de cada 50.000 persones.
 • La Dra. Craywinckel nova directora del Servei Català de la Salut
  31/05/2021

  La Dra. Craywinckel nova directora del Servei Català de la Salut

  Gemma Craywinckel i Martí ha estat nomenada directora del Servei Català de la Salut (CatSalut). La Dra. Craywinckel ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, com a metge assistencial i posteriorment en diferents posicions directives fins a ser directora gerent de l’Hospital l’any 2019.
 • Dia Mundial sense tabac
  30/05/2021

  Dia Mundial sense tabac

  Sant Pau se suma a les iniciatives del 31 de maig, Dia Mundial Sense Tabac, amb el lema “Agafa ara el compromís de deixar de fumar”. L’Hospital organitzarà diverses activitats a les xarxes per tal de conscienciar sobre la importància de deixar de fumar. Aprofita el #DiaMundialSenseTabac i agafa ara el compromís de deixar de fumar! A #SantPau t’ajudem!
 • Actualització del règim de visites a les sales d'hospitalització convencionals
  27/05/2021

  Actualització del règim de visites a les sales d'hospitalització convencionals

  Des d’avui, divendres 28 de maig, es permeten 2 hores de visita al dia als pacients ingressats a Sant Pau. Aquestes poden tenir la durada d’una hora i sempre amb el mateix acompanyant. Els horaris de visites són d’11 a 12 h i de 15.30 a 16.30 h.

Banner Butlleti Sant Pau Ara

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí

 

ContacteComunicacio

Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat