Ruta de navegación

Actualidad

null II Jornada d'Endocrinologia per Atenció Primària

Actualidad
09/06/2023
II Jornada d'Endocrinologia per Atenció Primària

El pròxim dijous 15 de juny, la sala d’actes de l’Hospital de Sant Pau acollirà la II Jornada d’Endocrinologia per Atenció Primària organitzada pel Servei d’Endocrinologia de l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital Dos de Maig, així com el Servei d’Atenció Primària Dreta de Barcelona (SAP Dreta).

L’objectiu d’aquesta jornada consisteix a formar a professionals sanitaris d’Atenció Primària en les patologies endocrines amb una major prevalença, potenciant així la interacció i l’adequada coordinació entre els professionals del Servei d’Endocrinologia i Atenció Primària de la SAP Dreta.

La coordinació dels diferents nivells assistencials és una prioritat pel Sistema Nacional de Salut (SNS) per tal d’oferir la millor accessibilitat i assistència dels pacients. Per aquest motiu, la posada en marxa d’aquest tipus de jornades adquireixen una major importància per tal de millorar la qualitat de vida de les persones amb patologies endocrines, aconseguint així una major adherència als tractaments i disminuint l’índex d’hospitalitzacions.

Consulta aquí el programa de la jornada

Inscriu-te a través del següent enllaç