Ruta de navegació

EQUIPDIRECTIU

Equip directiu

Publicador de continguts

Publicador de continguts

null ed-Vintro i Feliu Maria Montserrat

Maria Montserrat Vintró i Feliu
Directora d'Economia i Finances

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, i especialitzada en Economia General per la Universitat de Barcelona, completa els seus estudis amb un Postgrau d’Economia i Gestió de la Hisenda Autonòmica i Local de la UB, i un altre de Tècniques d’Anàlisi Borsària de l’EADA, a més d’altres formacions financeres addicionals.

Compta amb una llarga experiència en l’àmbit econòmic, sobretot a la Generalitat de Catalunya, on ha estat treballant durant més de 30 anys amb responsabilitats d’àmbit econòmic i pressupostari de diferents departaments: Departament de Treball, Departament de Governació/Interior, Departament de la Presidència, Departament d’Economia i Finances, Departament d’Empresa i Ocupació, Departament de Justícia, Departament d’Empresa i Treball.

El 2020, s’incorpora com a Gerent Econòmica del Servei Català de la Salut (2020-2021), on està gairebé dos anys. A finals de 2021, torna com a coordinadora de Programes Integrats del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, des d’on arriba per assumir la Direcció d’Economia i Finances del nostre Hospital.

 

Més informació