Ruta de navegació

Xerrades Alzheimer

Publicador de continguts

Publicador de continguts
 • May'2018
  09

  Trobada dels hospitals referents a Catalunya amb la Fundació Barça

  El Dr. Albert Salazar va participar ahir, 9 de maig, juntament amb altres directius dels principals Hospitals de referència de Catalunya, amb el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i la directora general de la Fundació FC Barcelona, Maria Vallès, en una trobada organitzada amb l'objectiu de millorar el benestar emocional de nens i nenes amb malalties greus.
 • May'2018
  10

  Third Barcelona Breast Cancer Meeting

  El proper 18 de maig, al Recinte Modernista de Sant Pau, els Serveis d'Oncologia Mèdica de l'Hospital de Sant Pau i del Parc SalutMar han organitzat una jornada d'actualització en càncer de mama sota el titol “Third Barcelona Breast Cancer Meeting” en el que participaran diferents especialistes de tot l'Estat.
 • May'2018
  10

  VII Curs de Formació en Malalties Neuromusculars

  La Unitat de Malalties Neuromusculars organitza el VII Curs de Formació en Malalties Neuromusculars pels propers 16, 17 i 18 de maig. El curs tindrà lloc al Campus de l’UAB de l'Hospital de Sant Pau i contarà amb la presència de professors especialistes en malalties neuromusculars de tota Espanya. Una jornada adreçada a neuròlegs adjunts i residents de neurologia de quart any interessats en aquestes patologies, que té com a objectiu actualitzar i ampliar la formació d'aquests neuròlegs i residents en les malalties del sistema nerviós perifèric.
 • May'2018
  13

  El Departament de Dietètica i Alimentació de l’Hospital distingit per la seva qualitat

  El Departament de Dietètica i Alimentació de l’Hospital, dirigit per Gemma Navarro, ha estat reconegut amb la concessió de qualitat europea ISO 9001:2015, per l’excel·lència dels seus serveis de dietètica en l’atenció hospitalària i ambulatòria. L’Hospital de Sant Pau és el primer centre de Catalunya en aconseguir aquesta acreditació.
 • May'2018
  13

  Noves cobertes verdes a Sant Quintí

  El nou edifici de l’Institut de Recerca i l’espai situat davant de la façana de l’Hospital del carrer Sant Quintí disposaran de cobertes enjardinades. El projecte de Sant Pau ha estat un dels guanyadors del Concurs de Cobertes Verdes de l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb nou iniciatives més. Com a resultat, el consistori assumirà el 75% del cost d’aquesta actuació. La restà serà aportat per la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que ha estat impulsora de la iniciativa.
 • May'2018
  13
 • May'2018
  14

  52è Annual Scientific Meeting of the European Society for Clinical Investigation

  Del 30 de maig a l’1 de juny se celebrarà a Barcelona el 52è Annual Scientific Meeting of the European Society for Clinical Investigation que enguany porta el lema “Precision medicine for healthy ageing”. Hi haurà, com ja és habitual, els tradicionals i prestigiosos workshops de biologia fagocitària, mitocòndria, cardiologia, hepatologia i malalties digestives que ofereixen un fòrum de debat i trobada de clínics i científics. Les malaties cardiovasculars i l’obesistat, entre d’altres temes presents al congrés, tindran un lloc especial en l’edició del 2018.
 • May'2018
  14

  Jornada d’infemeria en el marc del Best in Breast Barcelona Meeting

  En el marc del Best in Breast Barcelona Meeting, de 15.30 a 17.30 tindrà lloc una jornada adreçada a infermeria en torn al tema de la qualitat de vida i el tractament de les dones amb càncer de mama Her2 positives. La sessió anirà a càrrec d’Agustí Barnadas, Olga Aso, Magda Ciendones i Eva Serna. L’entrada és lliure i gratuïta, amb inscripció prèvia.
 • May'2018
  15
 • May'2018
  15

  La Unitat Funcional de Patologia d’Aorta de Sant Pau premiada per la Societat Catalana d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular

  Durant la celebració del Congrés Nacional de la Societat Catalana d’Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular celebrat a Sitges els passats 11 i 12 de maig la comunicació de la Unitat Funcional de Patologia d’Aorta (UPA), "Flow redirection as a therapeutic option for remodeling chronic type B aortic dissections", va rebre el premi a la millor comunicació del Congrés. Un treball presentat per E. Tiñena, JF. Dilmé, A. Barros, JM. Romero, L. Sánchez i J R. Escudero basat en la tasca multidisciplinar de la UPA de Sant Pau.
 • May'2018
  16

  Curs d’Instructor/a INWA de Nordic Walking

  L’Escola de Formació d’Instructors/es d’INWA-Spain organitza pels propers 2 i 3 de juny, al Pavelló de Sant Antoni de l’Hospital de Sant Pau, el Curs d’Instructor/a INWA de Nordic Walking. Qui vulgui participar ha de tenir el títol previ de salut, esport i/o activitat física i haver realitzat un curs de Nordic Walking sota la metodologia INWA de los 10 passos (10 Step Teaching Method™) amb un instructor INWA acreditat i en actiu.
 • May'2018
  17

  Deu centres de Barcelona s’uneixen per impulsar la innovació mèdica

  La Fundació Institut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau és un dels 10 centres de Barcelona que han formalitzat un conveni amb el Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI) per posar en valor la innovació del sistema socio-sanitari català.
 • May'2018
  17

  III Jornada de Gestió Clínica en Cardiologia: El pacient en el cor de la gestió.

  *Obrir link d'inscripcions amb el navegador Chrome o firefox
 • May'2018
  17

  Revista 29 Si on rêvait

  Revista en la que es publiquen alguns texts de pacients pediàtrics fets a l'Escola per a infants de l'hospital
 • May'2018
  21
 • May'2018
  21

  Workshop de Cirurgia Laparoscòpica Avançada: Cirurgia Colorectal

  El Servei de Cirurgia General i Digestiva, organitza els propers 23, 24 i 25 de maig, a Sant Pau, el Workshop de Cirurgia Laparoscòpica Avançada: Cirurgia colorectal. Es tracta d’un curs pràctic i intensiu per a cirurgians amb experiència laparoscòpica prèvia, bàsica o de nivell mig, que volen iniciar-se en programes de cirurgia laparoscòpica avançada i que tenen possibilitats de desenvolupar-la en el seu lloc de treball.
 • May'2018
  22

  Incorporació del nou Grup de recerca en farmacogenòmica i genètica neurovascular a l’IIB

  El Grup de recerca en farmacogenòmica i genètica neurovascular, liderat pel Dr. Israel Fernández, s’ha incorporat recentment a l’Institut d’Investigació Biomèdica de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (IIB Sant Pau), com a Grup Emergent. El nou grup enfoca la seva investigació bàsicament en els estudis genètics i epigenètics de l’ictus. També estudia la microbiota intestinal per conèixer la relació d’aquests microorganismes amb la possibilitat de patir un accident vascular cerebral. El grup així mateix investiga l’evolució dels pacients desprès d’haver patit un ictus.
 • May'2018
  22
 • May'2018
  22
 • May'2018
  22

Banner programa xerrades alzheimer

Programa Alzheimer xerrades
+
Xerrades divulgatives per a familiars de persones amb Alzheimer

Programa del cicle