Breadcrumb

Events

null Punt de llibre solidari de Sant Pau

Events
20/04/2021
Punt de llibre solidari de Sant Pau

Els infants ingressats a l'Hospital de Sant Pau i els nens i les nenes integrats en el Programa de teràpia ocupacional del Servei de Medicina Física i Rehabilitació han preparat enguany punts de llibre solidaris per Sant Jordi. La iniciativa els permet explorar i treballar les seves capacitats amb les mans fent un exercici relacionat amb el seu aprenentatge i transformar el seu esforç terapèutic en un regal especial lligat a la Diada.

El punt de llibre és solidari i digital. El rebràs per correu electrònic.

Pots col·laborar amb 5 € o més i/o compartir la campanya a les xarxes socials amb el #puntsolidariSantPau

Trobaràs tota la informació i com adquirir-ho a http://www.santpau.es/puntsolidarisantpau.html

La recaptació integra dels punts de llibre solidaris es destinarà a les activitats que impulsa la Unitat de Teràpia Ocupacional del Servei de Medicina Física i Rehabilitació de l'Hospital de Sant Pau.

La tasca que es realitza en el Programa de Teràpia Ocupacional està personalitzada per tal que la participació de cada infant sigui un pas més en el seu aprenentatge. Vol potenciar les capacitats que cada infant ha de millorar, ja sigui en l'àmbit sensorial, postural o de motricitat, amb les eines, materials i pautes apropiades, de tal manera que això faciliti el desenvolupament diari de la seva vida quotidiana.